必修五
Ⅰ.单词拼写
1.Last week I wrote a letter to the chief________(编辑)of China Daily.
答案:editor
2.The governor said all applications must be________(递交)by Monday.
答案:submitted
3.Please take a________(照片)of him when he arrived.
答案:photograph
4.The secretary made very________(详尽的)notes of the meeting.
答案:thorough
5.He is a doctor by________(职业).
答案:profession
6.You could hand in the detailed plan anytime just before next Monday.In other words,next Monday is the d________.
答案:deadline
7.Having failed many times,the man was e________for success.
答案:eager
8.He feels quite g________of being unable to take care of his sick father.
答案:guilty
9.Don't waste so much time playing games.You should c________on your study now.
答案:concentrate
10.Lang Lang is considered to be a g________pianist.
答案:gifted
.用括号内所给单词的适当形式填空
1.Judging from his colorful poems,the boy is quite________(imagine).
答案:imaginative
2.The teacher________(deliberate) made the mistake so as to make the students remember this better.
答案:deliberately
3.He is so fond of taking pictures that he is expected to be a professional ________ (photograph).
答案:photographer
4.She speaks fluent and________(idiom) English.
答案:idiomatic
5.They______(employ)her to look after the baby.
答案:employed
6.It is not my________(intend) to argue with you.
答案:intention
国开行:全球融资的“金主”
乔治.华盛顿致妻
Think more about what you have
Why do you have to listen to me?
月饼的传说
孩子们看得到之间的差别
选择积极地生活 Life is full of choices
希腊纾困调整进入倒计时
调整心态热爱你的工作-1
Four wives in your life
西班牙消防猛男裸体抗议政府削减开支
现金流:投资企业的关键
中国开发商的债务包袱将转嫁给谁?
美国人的家
满载而归
我所追求的生活
节选:亨利-瑙文论朋友
英国经济摆脱二次探底
爱是特殊的激情
12大银行遭遇首宗Libor操纵集体诉讼
错过的祝福
FT社评:希腊经济忧中带喜
人的包装
我的小猪挚友-阿诺德
阿姆斯特朗被指打造“兴奋剂文化”
职场新人要什么?
中国进入网络化时代
A Plate of Peas 一盘豌豆
秋之湖
Lex专栏:召回事件令丰田雪上加霜
不限 |
英语教案 |
英语课件 |
英语试题 |
不限 |
不限 |
上册 |
下册 |
不限 |