选修六
Ⅰ.单词拼写
1.The photographs will be on ________(展览) until the end of the month.
答案:exhibition
2.Watching violence on TV makes some children more ________(好斗的).
答案:aggressive
3.For quite a long time,these ________(学者)have attempted to discover exactly what effects television has on the young.
答案:scholars
4.His fingers closed around the soft ________(肌肉)of his arm.
答案:flesh
5.She put all the flowers together in one big ________(束).
答案:bunch
6.The money is intended to be used for ________(特定的) purpose.
答案:specific
7.The final ________(数字) looks like being much higher than predicted.
答案:figure
8.The piece of wood had been ________(雕刻) into the shape of a flower.
答案:carved
9.The eye is one of the most ________(脆弱的) organs of the body.
答案:delicate
10.I like cats but unfortunately I'm ________ (对……过敏的)to them.
答案:allergic
.选词填空
by coincidence, scores of, as well as, concentrate on, would rather, on the other hand, lead to, break away from
1.My grandfather ________ work in the garden than drink tea in the room.
答案:would rather
2.I'd like to eat out,but ____________________________________________,I should be trying to save money.
答案:on the other hand
3.When the earthquake happened, __________________, about 150 students were having PE lessons on the playground.
答案:by coincidence
4.The heavy rain last week __________________ serious floods.
答案:led to
5.On May Day, ________________ shoppers entered the supermarket.
答案:scores of
6.I can't ________________ my studies with all that noise going on.
答案:concentrate on
7.She tried to __________________ the old customs.
答案:break away from
8.________________ writing stories, I love reading and listening to music.
答案:As well as
2013年人教PEP版六下《Unit 2 What’s the matter Mike》word版教案51
[2013春]人教版(PEP)三下《Unit 6 How many》(第3课时)word教案
2013年人教PEP版六下《Unit 4 My holiday》word版教案4
[2013春]人教版(PEP)三下《Unit 6 How many》(第6课时)word教案
[2013春]人教版(PEP)三下《Recycle 2》(第1课时)word教案
2013年人教PEP版六下《Unit 4 My Holiday》教学设计
[2013春]人教版(PEP)三下《Unit 5 Do you like pears》(第5课时)word教案
2013年人教PEP版六下《Unit 2 What’s the matter Mike》word版教案61
[2013春]人教版(PEP)三下《Unit 5 Do you like pears》(第2课时)word教案
[2013春]人教版(PEP)三下《Unit 1 Welcome back to school》(第2课时)word教案
2013年人教PEP版六下《Unit 2 What’s the matter Mike》word版教案4
[2013春]人教版(PEP)三下《Unit 1 Welcome back to school》(第1课时)word教案
[2013春]人教版(PEP)英语三年级下册全册教案1
[2013春]人教版(PEP)三下《Unit 6 How many》(第4课时)word教案
[2013春]人教版(PEP)三下《Unit 6 How many》(第1课时)word教案
[2013春]人教版(PEP)三下《Unit 2 My family》(第3课时)word教案
[2013春]人教版(PEP)三下《Unit 5 Do you like pears》(第3课时)word教案
2013年人教PEP版六下《Unit 4 My holiday》word版教案3
2013年人教PEP版三下《Unit 3 last weekend》word版教案
2013年人教PEP版六下《Unit 4 My holiday》word版教案1
2013年人教PEP版六下《Unit 2 What’s the matter Mike》word版教案9
2013年人教PEP版六下《Unit 4 My Holiday》word版
[2013春]人教版(PEP)三下《Unit 5 Do you like pears》(第1课时)word教案
[2013春]人教版(PEP)英语三年级下册全册教案
[2013春]人教版(PEP)三下《Unit 6 How many》(第2课时)word教案
2013年人教PEP版六下《Unit 2 What’s the matter Mike》word版教案6
[2013春]人教版(PEP)三下《Unit 5 Do you like pears》(第4课时)word教案
[2013春]人教版(PEP)三下《Recycle 1》(第1课时)word教案
[2013春]人教版(PEP)三下《Unit 4 Where is my car》(第6课时)word教案
[2013春]人教版(PEP)三下《Recycle 2》(第2课时)word教案
不限 |
英语教案 |
英语课件 |
英语试题 |
不限 |
不限 |
上册 |
下册 |
不限 |