选修六
Ⅰ.单词拼写
1.If you taste some seawater, you will find it ________ (咸的).
答案:salty
2.We must consider a problem in all ________(方面).
答案:aspects
3.She lives in a charming ________(房舍) in the countryside.
答案:cottage
4.Li Shizhen's Bencaogangmu has been ________(翻译) into many languages.
答案:translated
5.Most girls like wearing a ________(钻石)ring.
答案:diamond
6.Her face became red with ________(生气), and she couldn't say anything.
答案:anger
7.The deep ________(悲伤) she felt was obvious in the expression of her face.
答案:sorrow
8.A voice came from ________(黑暗), but she couldn't see anyone.
答案:darkness
9.My friends were wearing two or three sweaters for extra ________(温暖).
答案:warmth
10.If you are easy to get lost, you'd better take a ________(指南针) with you.
答案:compass
Ⅱ.完成句子
1.We got the coach ________(赞助我们). (sponsor)
答案:to sponsor us
2.There is ________(在她脸上有茫然的表情).(blank)
答案:a blank expression on her face
3.He received the ________(合适的毕业证) for his future. (appropriate)
答案:appropriate diploma
4.The children ran happily on the sand ________(光着脚). (with)
答案:with their bare feet
5.I helped them with the farmwork ________(为了换取他们的新鲜苹果).(exchange)
答案:in exchange for their fresh apples
6.He asked me ________(别紧张).(easy)
答案:to take it easy
7.My mother ________(过去常常逗弄) our little cat.(tease)
答案:used to tease
8.We are ________(用完) our fresh water.(run)
答案:running out of
9.The man ________(故意避免看见) that woman.(deliberately)
答案:deliberately avoided seeing
10.We were asked ________(注意制定) a flexible schedule.(attention)
答案:to pay attention to making
上海版牛津一年级英语教案Unit8 Playtime(总五课时)
沪教版小学英语一年级下册教案unit1单元分析
沪教版小学英语一年级下册教案unit1课时1
沪教版小学英语一年级下册教案unit1课时4
牛津版一年级英语上册教案Unit4 My bag第一课时
沪教牛津版一年级英语上册教案Unit1 My classroom第二课时
沪教版小学英语一年级下册教案unit1课时5
牛津版一年级英语上册unit5 Fruit教案(3)
沪教牛津版小学英语一年级上册 Unit 8 教案
一年级英语上册教案Unit1 My classroom第一课时
沪教牛津版小学英语一年级上册 unit9 教案
上海牛津版一年级英语下册Unit9 Revision第二课时教案
一年级英语Module1 unit6 Mid-Autumn Festival教案
牛津版一年级英语上册Unit 2 Good morning 教案
上海牛津版一年级英语Unit 9 Revision单元分析教案
沪教版小学英语一年级下册教案unit1课时2
苏教版小学一年级英语下册Unit5 On the road教案
小学一年级英语下册Unit2 Small animals教案1
一年级英语上册教案 Unit1My classroom 第三课时
上海牛津版一年级英语下册Unit2 Small animals第五课时教案
一年级英语上册教案Unit1 My classroom第一课时教案
一年级英语上册Unit1 My classroom第三课时教案
牛津版一年级英语上册unit5 Fruit教案(2)
一年级英语下册Unit2 Small animals第三课时教案
沪教牛津版小学英语一年级上册 Unit3 period1教案
新起点小学一年级英语教案Unit7 Fruit
一年级英语上册教案 Unit 1 第二课时
上海牛津版一年级英语下册Unit9 Revision第一课时教案
上海版牛津一年级英语教案 Unit 3 My abilities
上海牛津版一年级英语Unit3 This is my mum教案
不限 |
英语教案 |
英语课件 |
英语试题 |
不限 |
不限 |
上册 |
下册 |
不限 |