选修六
Ⅰ.单词拼写
1.Because final exams are coming, most students are under a lot of ________(压力).
答案:stress
2.She was ________(绝望的) after the failure of her plan.
答案:desperate
3.They promised to ________(加强) the cooperation between the two nations in more fields.
答案:strengthen
4.My uncle has ________(停止) smoking.
答案:quit
5.Are you very ________(失望的) at losing the game?
答案:disappointed
6.She was ________(感到惭愧的) of having failed in the examination.
答案:ashamed
7.What you said has a great ________(影响) on his thinking.
答案:effect
8.Her trouble was found to be ________(精神的), not physical.
答案:mental
9.There is a ________(禁令,禁止) on smoking in theaters.
答案:ban
10.Breathing is an ________(无意识的) function of the body.
答案:automatic
Ⅱ.用适当的介词或副词填空
1.In spite ________ the heavy snow he went to work as usual.
答案:of
2.Accustomed ________ getting up early, he leads a healthy life.
答案:to
3.Don't be addicted ________ drinking. It's bad for your health.
答案:to
4.The best way to deal ________ stress is to take it easy.
答案:with
5.He suffered ________ heart attack.
答案:from
6.I'm ahead ________ my partner in business.
答案:of
7.Giving ________ smoking is not easy.
答案:up
8.Go ________ your answers before turning in your paper.
答案:over
9. Her sorrow is due ________ her husband's sudden death.
答案:to
10.Don't get ________ the habit of smoking. It's no good smoking.
答案:into
牛津上海版三上《Unit 1 My school》ppt课件1
牛津沪教三上Module 4《Unit 2 insects and plants》flash课件(play)
牛津上海版三上《Unit 1 Insects》ppt课件
牛津沪教三上Module 3《Unit 2 Shopping》flash课件(learn)
上海本地版英语三上《Unit 1 Insects》PPT课件
牛津沪教三上Module 3《Unit 2 Shopping》flash课件(talk)
牛津上海版三上《Unit 3 Plants》ppt课件
牛津上海版三上《Unit 1 How are you》ppt课件
牛津沪教三上Module 3《Unit 1 My school》flash课件(talk)
牛津沪教三上Module 2《Unit 1 My friends》flash课件(talk)
牛津沪教三上Module 3《Unit 1 My school》flash课件(learn)
牛津沪教三上Module 2《Unit 1 My friends》flash课件(learn)
上海本地版英语三上《Unit 1 How are you》PPT课件
牛津沪教三上Module 3《Unit 1 My school》flash课件(act)
牛津沪教三上Module 2《Unit 2 Feelings》flash课件(act)
牛津沪教三上Module 3《Unit 3 Parks and playgrounds》flash课件(act)
牛津沪教三上Module 2《Unit 2 Feelings》flash课件(talk)
牛津沪教三上Module 4《Unit 3 The park》flash课件(act)
牛津上海版三上《Unit 2 On the farm》ppt课件
牛津沪教三上Module 2《Unit 2 Feelings》flash课件(learn)
牛津上海版三上《Unit 1 My school》ppt课件
牛津沪教三上Module 4《Unit 2 insects and plants》flash课件(enjoy)
牛津沪教三上Module 3《Unit 3 Parks and playgrounds》flash课件(play)
牛津沪教三上Module 2《Unit 1 My friends》flash课件(enjoy)
牛津沪教三上Module 4《Unit 2 insects and plants》flash课件(learn(2))
牛津上海版三上《Unit 2 What’s your name》ppt课件
牛津上海版三上《Unit 2 My family》ppt课件
牛津沪教三上Module 4《Unit 2 insects and plants》flash课件(talk)
牛津沪教三上Module 3《Unit 3 Parks and playgrounds》flash课件(learn)
牛津沪教三上Module 4《Unit 1 animals》flash课件(act)
不限 |
英语教案 |
英语课件 |
英语试题 |
不限 |
不限 |
上册 |
下册 |
不限 |