选修六
Ⅰ.单词拼写
1.He parked his car ________(在……旁边) the fence.
答案:alongside
2.After a fire broke out in the lab,a lot of ________ (设备) was damaged.He was ________(委派) to look into the matter.
答案:equipment;appointed
3.I can't ________(评价) her ability without seeing her work.
答案:evaluate
4.Although it is impossible to ________(绝对地) predict that a volcano will ________(爆发) at some minutes,it is possible in some periods.
答案:absolutely;erupt
5.The ________(实际的) cost was much higher than we had expected.
答案:actual
6.He ________(挥手) goodbye to his friend.
答案:waved
7.We should develop the children's ________(潜力) while they're young.
答案:potential
8.I've found a job that ________(适合) me down to the ground.
答案:suits
Ⅱ.用括号里的动词的正确形式完成句子
1.There was a terrible noise ________(follow) the sudden burst of light.
答案:following
2.Soon they could see the steam ________(rise) from the wet clothes.
答案:rising
3.With his lips still ________(tremble), he couldn't say a word.
答案:trembling
4.“Mama!” he cried suddenly, tears ________(roll) down his cheeks.
答案:rolling
5.Weather ________(permit), we'll go to the Great Wall.
答案:permitting
6.________(See) from the top of the hill, we can find that the city looks more beautiful.
答案:Seeing
7.“Can't you read?” Mary said, angrily ________ (point) to the notice.
答案:pointing
8.The workers had the machines ________(run) all night long to finish the work on time.
答案:running
9.Just then he heard someone ________(call)for help.
答案:calling
10.The missing boys were last seen ________(play) near the river.
答案:playing
2017春湘少版英语四下Unit 3《What can you see》word教案1
湘少版五下《Unit 12 I came by plane》word教案(1)
湘少版五下《Unit 14 Peter made a kite with paper and bamboo》word教案(1)
2016秋湘少版英语三年级上册Unit 1《Hello》word教案
2016春湘少版版英语六下Unit 6《Anne wanted to dance》word教案
2016秋湘少版英语三年级上册Unit 12《Happy birthday》word教案
2017春湘少版英语四下Unit 4《Can you write in English》word教案2
湘少版五下《Unit 14 Peter made a kite with paper and bamboo》word教案(2)
2017春湘少版英语四下Unit 9《How much is it》word教案2
湘少版五下《Unit 2 Don’t put your feet on the seat》word教案
2016秋湘少版英语三年级上册Unit 3《What’s your name》word教案
2016春湘少版版英语六下Unit 7《I’m not afraid》word教案
湘少版五下《Unit 6 Was it in the wardrobe》word教案之二
2017春湘少版英语四下Unit 6《What’s Anne doing》word教案2
湘少版五下《Unit 14 Peter made a kite with paper and bamboo》word教案(3)
2017春湘少版英语四下Unit 2《Spring is warm》word教案2
2017春湘少版英语四下Unit 4《Can you write in English》word教案1
2016秋湘少版英语三年级上册Unit 2《Good morning》word教案
2016春湘少版版英语六年级下册全册教案
2017春湘少版英语四下Unit 1《It’s on your head》word教案1
2016秋湘少版英语三年级上册Unit 11《I like the bird》word教案
2017春湘少版英语四下Unit 8《I come from China》word教案1
2017春湘少版英语四下Unit 2《Spring is warm》word教案1
2017春湘少版英语四下Unit 10《He has two feet》word导学案
2017春湘少版英语四下Unit 3《What can you see》word教案2
湘少版小学英语四年级下册全册教案(word版54页)
2017春湘少版英语四下Unit 6《What’s Anne doing》word教案1
2017春湘少版英语四下Unit 5《Peter is writing》word教案3
2017春湘少版英语四下Unit 9《How much is it》word教案1
2017春湘少版英语四下Unit 5《Peter is writing》word教案1
不限 |
英语教案 |
英语课件 |
英语试题 |
不限 |
不限 |
上册 |
下册 |
不限 |