选修七
Ⅰ.单词拼写
1.The plane flies so s______that we can rest well during the trip.
答案:smoothly
2.They then________(宣布)to us all what had been decided.
答案:announced
3.The whole country celebrated the v______of the war.
答案:victory
4.Tom is too young to understand such c______problem.
答案: complicated
5.Snow is________(缺少)in some countries.
答案:absent
Ⅱ.用括号内单词的适当形式填空
1.I had a feeling of________ (satisfy)when my students made progress in their studies.
答案:satisfaction
2.At the meeting,we were all given ten minutes to________(statement)our views.
答案:state
3.I picked up the________(receive),but found that no one was speaking.
答案:receiver
4.Mary has a________(talented)for singing and she wants to be a singer in the future.
答案: talent
5.The value of the picture has been________(assessment)at $20,000.
答案:assessed
6.We all have great________(sympathetic)for the victims of the flood.
答案:sympathy
7.In recent years,the forest in that country has been disappearing at an________(alarm)rate.
答案:alarming
8.Our vacation was totally ruined.Not only was the food terrible,but also the weather was________(awe).
答案:awful
2016秋人教PEP版英语六上Unit 1《How can I get there》(第二课时)ppt课件
2016秋人教PEP版英语六上Unit 3《My weekend plan》ppt课件
2016秋外研版(三起)六年级上册Module 10 Unit 1《Don’t talk in the library》ppt课件4
2016秋人教PEP版英语六上Unit 1《How can I get there》(第五课时)ppt课件
2016秋人教PEP版英语六上Unit 3《My weekend plan》(B Let’s learn )ppt课件
2016秋人教PEP版英语六上Unit 1《How can I get there》(A let’s ltalk )ppt课件
2016秋人教PEP版英语六上Unit 2《Ways to go to school》(A let’s learn)ppt课件.ppt
2014秋人教PEP版英语六上《Unit 2 Ways to go to school》(第2课时)ppt课件
2016秋人教PEP版英语六上Unit 3《My weekend plan》(PartA letstalk)ppt课件
2014秋人教PEP版英语六上《Unit 5 What Does he Do》ppt课件8
2014秋人教PEP版英语六上《Unit 2 Ways to go to school》(第1课时)ppt课件
2014秋人教PEP版英语六上《Unit 3 My weekend plan》ppt课件3
2014秋人教PEP版英语六上《Unit 5 What Does he Do》ppt课件6
2014秋人教PEP版英语六上《Unit 2 Ways to go to school》ppt课件7
2016秋人教PEP版英语六上Unit 1《How can I get there》(第一课时)ppt课件
2016秋人教PEP版英语六上Unit 2《Ways to go to school》(B lets learn)ppt课件
2014秋人教PEP版英语六上《Unit 5 What Does he Do》ppt课件7
2016秋外研版(三起)六年级上册Module 10 Unit 1《Don’t talk in the library》ppt课件2
2016秋人教PEP版英语六上Unit 3《My weekend plan》(PartB leTs learn)ppt课件
2014秋人教PEP版英语六上《Unit 3 My weekend plan》ppt课件2
2016秋人教PEP版英语六上Unit 3《My weekend plan》(PartA lte’s learn)ppt课件
2016秋人教PEP版英语六上Unit 4《I have a pen pal》(第一课时)ppt课件
2016秋人教PEP版英语六上Unit 3《My weekend plan》(A Let’s talk )ppt课件
2016秋人教PEP版英语六上Unit 1《How can I get there》(第六课时)ppt课件
2016秋外研版(三起)六年级上册Module 10 Unit 2《Go straight on》ppt课件1
2016秋人教PEP版英语六上Unit 1《How can I get there》(第三课时)ppt课件
2014秋人教PEP版英语六上《Unit 2 Ways to go to school》ppt课件2
2016秋外研版(三起)六年级上册Module 10 Unit 1《Don’t talk in the library》ppt课件3
2016秋人教PEP版英语六上Unit 2《Ways to go to school》(part C story time)ppt课件
2016秋人教PEP版英语六上Unit 2《Ways to go to school》(B let’s learn)ppt课件
不限 |
英语教案 |
英语课件 |
英语试题 |
不限 |
不限 |
上册 |
下册 |
不限 |