选修七
Ⅰ.单词拼写
1.These skirts are 100% ________(纯的)cotton.
答案:pure
2.Do you believe in ________(巫术)?
答案:magic
3.Tom often uses a ________(手电筒)in the dark.
答案:flashlight
4.He was really ________(意识到)of the problem.
答案:aware
5.He gave a ________(生动的)description of his life as a fighter pilot.
答案:vivid
6.Swimmers should be aware of strong ________(潮水).
答案:tides
7.Qingdao is a ________(海滨)city.
答案:seaside
8.These fish are found in ________(浅的)waters around the coast.
答案:shallow
9.As I was sorting out my ________(住所),I heard huge noise coming from the bay.
答案:accommodation
10.He lives on a
________(退休金).
答案:pension
.用括号内动词的正确形式填空
1.________(find)the book that I needed,I searched the whole room.
答案:To find
2.It is our duty________(help)the poor children come back to school.
答案:to help
3.The store is reported________(rob)during the Christmas holidays.
答案:to have been robbed
4.________(travel)to Iceland is his dream.
答案:Traveling/To travel
5.During the holidays,he returned home,________(bring)many gifts.
答案: bringing
6.He's going________(celebrate)winning the match.
答案:to celebrate
7.Please remain________(seat).I still have some other things to say.
答案:seated
8.In this company,workers get________(pay)by month.
答案:paid
9.We are going to get the wall________(paint)pink—my favorite color.
答案:painted
10.________(consider)how little time there is for him to finish the work,John really needs to get started.
答案:Considering
北师大版英语六下《Unit 12 Exercise 4》FLASH课件包
北师大版英语六下《Unit 10 Exercise 2》FLASH课件包
北师大版英语六下《Unit 12 Listen 2》flash课件
2016秋广东版开心英语三上Unit 6《Let’s Sing》ppt课件3.pptx
北师大版英语六下《Unit 12 Exercise 1》FLASH课件包
2016秋广东版开心英语三上Unit 7《Food and Drink》ppt课件1
北师大版英语六下《Unit 8 Word》FLASH课件1
北师大版英语六下《Unit 12 Review》PPT课件3
北师大版英语六下《Unit 12 Listen 4》flash课件
北师大版英语六下《Unit 12 Listen 5》flash课件
北师大版英语六下《Module One Grammar》PPT课件
北师大版英语六下《Unit 12 Exercise 7》flash课件1
2016秋广东版开心英语三上Unit 8《Sport》ppt课件
北师大版英语六下《Unit 12 Review》PPT课件4
2016秋广东版开心英语三上《Unit 1 Hello》flash课件
北师大版英语六下《Unit 12 Lesson 2》PPT课件
2016秋广东版开心英语三上Unit 7《Food and Drink》ppt课件
北师大版英语六下《Unit 12 Review》PPT课件2
2016秋广东版开心英语三上Unit 8《Sport》ppt课件1
北师大版英语六下《Unit 12 Reading 2》FLASH课件包
北师大版英语六下《Unit 12 Exercise 6》flash课件1
2016秋广东版开心英语三上《Unit 1 Hello》ppt课件
北师大版英语六下《Unit 10》PPT课件
北师大版英语六下《Unit 12 Lesson 1》PPT课件1
2016秋广东版开心英语三上Unit 7《Food and Drink》ppt课件2
2016秋广东版开心英语三上《Unit 1 Hello》ppt课件1
北师大版英语六下《Unit 9 Life in the year 2050》PPT课件
北师大版英语六下《Unit 10 Exercise 3》FLASH课件包
北师大版英语六下《Unit 12 Lesson2》PPT课件1
北师大版英语六下《Unit 10 Exercise 1》FLASH课件包
不限 |
英语教案 |
英语课件 |
英语试题 |
不限 |
不限 |
上册 |
下册 |
不限 |