选修七
Ⅰ.单词拼写
1.Many students________(捐赠)some money and clothes to the children in poor areas.
答案:donated
2.He p______a beautiful car from the supermarket last month.
答案:purchased
3.She does________(志愿者)social work.
答案:voluntary
4.Before reading a book,you'd better have a look at the________(目录).
答案:catalogue
5.The kind of plant has a very wide________(分布).
答案:distribution
6.It's a long time before I a______to the city life.
答案:adjusted
7.I study English hard and want to be an________(口译者).
答案:interpreter
8.He was imprisoned for ________(政治上的)reasons.
答案:political
9.He was watching an interview of our first Chinese
________(宇航员)on TV.
答案:astronaut
10.His colour isn't r______ to whether he's a good lawyer.
答案:relevant
.用下列词组或单词的正确形式完成句子
hear from;be dying to;adapt to;come across;making great difference to;stick out;adjust oneself to;dry out;dry up;imaginative
1.It was three months later that we________the Passport Visa Service.
答案:heard from
2.I was walking along the street when I just________an old friend we haven't seen for ages.
答案:came across
3.Colour and sex are hardly________the jobs in a company.
答案:relevant to
4. The girl________marry the middleaged officer but her parents didn't allow her to.
答案:was dying to
5.I'm terribly sorry to say that I lost the magazine you lent me________.
答案:the other day
6.Take off your clothes and ________them ________,or you'll get cold.
答案:dry;up
7.It proves right that whoever________ quickly________the conditions will have an ideal future.
答案:adjusts himself;to
8.Seen from space,several lands ________of the blue seawater on the earth.
答案:stick out
9.________meat is still a good dining means in Africa.
答案:Drying out
10.The State encourages the workers to________social voluntary labour.
答案:participate in
美国捕获双色龙虾 机率5千万分之1
世界首款酷炫3D打印跑车:酷炫到没朋友
技术权威称与政府共享加密数据危害巨大
谁的007 Sony faces tough fight to keep 007 assignment
篱苑书屋 最美图书馆让山野小村重获新生
星巴克再次涨价
走霉运记得发推特,免费礼物在等你!
“中国制造”是否有望成为奢侈品牌?
印度发起“父女自拍”活动
一年级下英语暑假作业(儿童英语)
剑桥少儿英语预备级下册暑假作业
教师不易:哪些家长整教师的雷人语录(双语)
《神探夏洛克》圣诞特辑剧照曝光
期待已久的Kitty 猫公园开园
星巴克未来计划推出酒精类饮料
金砖五国领导人在俄罗斯出席经济峰会
好莱坞记者报影评:小时代4是不是一坨翔?
俄政府开展安全自拍宣传活动
Hello Kitty将登大银幕,改编动画电影将于2019年上映
Ladybaby:胡子大叔携手萌妹 首发魔性MV
“网络安全法”草案公开征求意见
罗马天主教宗继续南美之行到访玻利维亚
习大大乌法双峰会金句盘点
“直升机兄弟姐妹”监视你的一举一动
牛津英语小学一年级下暑假作业
英国女子对钱币过敏 购物只好刷卡
芬兰:对演唱会不满意可退款
法鲨版乔布斯首发预告 细数隐秘往事
12星座专属的夏季发型
苏教牛津版英语一年级下册暑假作业
不限 |
英语教案 |
英语课件 |
英语试题 |
不限 |
不限 |
上册 |
下册 |
不限 |