选修八
Ⅰ.单词拼写
1.________(显然地),he was shocked when he witnessed the violent scene.
答案:Apparently
2.A signpost________(指示)the right road for us to follow.
答案:indicated
3.It________(想到)to him that one of his friends was a computer expert,and he could turn to him for some help.
答案:occurred
4.The book________(滑落)out of the classroom.
答案:slipped
5.They________(插入)a tube in his mouth to help him breathe.
答案:inserted
Ⅱ.短语填空
a good many of;apply for;react to;consist of;take in;mark out;occur to;shape like;believe in;team up with
1.The Greeks________the power of men to control their own destinies.
答案:believed in
2.________his books were bought from that bookstore.
答案:A good many of
3.The students________this proposal warmly.
答案:reacted to
4.It never________me that he was the right man in the right place.
答案:occurred to
5.Do you know the deadline for________financial aid?
答案:applying for
6.He________a friend and set up a trade business.
答案:teamed up with
7.The boy is rather slow in________what the teacher says in class.
答案:taking in
8.They________the tennis court with white point.
答案:marked out
9.This pillow is________a carrot.
答案:shaped like
10.This committee mostly________women.
答案:consists of
商务英语口语900句 (12)
出国旅游英语入关常用词
商务英语口语900句 (15)
英语口语情景对话(关于约会交往)
商务英语口语900句 (14)
美国旅游过海关
商务英语口语900句 (03)
在机场办理登记手续
商务英语口语900句 (25)
见面分手[1]
商务英语口语900句 (21)
商务英语口语900句 (09)
商务英语口语900句 (08)
商务英语口语900句 (22)
每日一说一周汇总:拥抱他人,拥抱自己
登机
商务英语口语900句 (19)
商务英语口语900句 (05)
商务英语口语900句 (18)
商务英语口语900句 (24)
商务英语口语900句 (10)
谈论电影常用英语口语对话
商务英语口语900句 (16)
商务英语口语900句 (01)
商务英语口语900句 (11)
商务英语口语900句 (28)
商务英语口语900句 (17)
流利美语随你讲 Lesson3-寒暄3
在家中:送礼物
减肥瘦身[1]
不限 |
英语教案 |
英语课件 |
英语试题 |
不限 |
不限 |
上册 |
下册 |
不限 |