选修八
Ⅰ.单词拼写
1.Argentina is a big exporter of beef________(产品).
答案:products
2.The branches were weighed down with________(成熟的)apples.
答案:ripe
3.Tonight the temperature will fall to 3 degrees below________(冰点).
答案:freezing
4.I have read-only access to my bank________(文件).
答案:files
5.The journey was not as nice as we had________(期待).
答案:expected
6.The king showed no________(宽恕)and killed all the prisoners.
答案:mercy
7.I'd like to see you whenever it's________(方便的).
答案:convenient
8.The________(降雨量)averages 36 inches a year.
答案:rainfall
9.He________(抓住)every chance to break away from the Nazi concentration camp.
答案:seized
10.I________(拨号)the right number,but nobody answered.
答案:dialed
Ⅱ.短语填空
every time;ring back;set out(to do);hang on;get through;ring off;out of order;dive into;beaten track;be associated with
1.Green is________ ________harmony and peace.
答案:associated with
2.I have finished what I had to say,so I'll________ ________.
答案:ring off
3.________ ________!I'll be back in two shakes!
答案: Hang on
4.If everyone keeps in line,we'll________ ________the Customs more quickly.
答案:get through
5.Remember to hold your breath when you________ ________water.
答案:dive into
6.We ought to have enterprising spirits and not to follow the________ ________.
答案:beaten track
7.They________ ________ ________perform the operation.
答案:set out to
8.I couldn't ring because the phone was________ ________ ________.
答案:out of order
9.________ ________he gets home,he asks for money.
答案:Every time
10.If she rings,I'll tell her that I'll________ ________later.
答案:ring back
谁是欧洲人心目中的下任美国总统?-英语点津
体坛英语资讯:Barca beat Borussia to assure place in Champions League last 16
Christmas Activity 圣诞节活动
人造肉要规定命名标准了
体坛英语资讯:Berlin sack Covic and appoint Klinsmann as caretaker
失恋有那么痛苦吗?-英语点津
A Letter 一封信
国内英语资讯:Xi Focus: Xi addresses New Year gathering of CPPCC National Committee
别了,永远的帕瓦罗蒂-英语点津
中国男团卫冕体操世锦赛冠军!-英语点津
你接受“同居”吗?-英语点津
体坛英语资讯:Colorado Rapids to sign veteran defender Moor
国内英语资讯:Chinese FM holds talks with Iranian Foreign Minister
Uber在德国被禁了
新一轮全球经济衰退可能提早到来
体坛英语资讯:Leipzig snatch late 2-2 draw against Benfica to qualify for Champions Leagues last 16
体坛英语资讯:There was no way we could leave without being champions, says Flamengo star Henrique
原来鳄鱼能跑步,跑起来还挺萌的
吃出来、看出来的“性早熟”-英语点津
三岁那年,我遇到了圣诞老人
国内英语资讯:Roundup: Xis New Year speech lauded by overseas analysts
韩国大兵也爱美-英语点津
手机上可以使用谷歌实时口译了
体坛英语资讯:Flamengo repeat Peles Santos by winning Serie A-Libertadores double
国内英语资讯:Chinese president delivers 2020 New Year speech, vowing to achieve first centenary goal
伊朗总统内贾德:上得厅堂 下得厨房-英语点津
国际英语资讯:Russia, Ukraine clinch gas transit extension deal
体坛英语资讯:Philippines holds Cambodia draw at SEA Games football opener
中国企业500强出炉 中石化居榜首-英语点津
研究:儿童不宜多看电视-英语点津
不限 |
英语教案 |
英语课件 |
英语试题 |
不限 |
不限 |
上册 |
下册 |
不限 |