必修一
Ⅰ. 单词拼写
1.You can imagine what an ________(打扰)we have had with the decorators in the house all week.
答案:upset
2.Many Englishmen keep their small change ________(松散的)in their trouser pocket, not in a purse.
答案:loose
3.He is ________(忽视)by his superiors.
答案:ignored
4.I'm rather ________(挂念)about my brother's health.
答案:concerned
5.He always ________(作弊)at cards. I never play with him.
答案:cheats
6.The figures a________ up to 365.
答案:add
7.We should remain c________ even in face of danger.
答案:calm
8.How many________(分)do you get in the quiz?
答案:points
9.According to a recent s________,in Shanghai alone there are more than 2.5 million migrant workers(民工).
答案:survey
10.I came back to school for the________(目的)of being admitted to a better university.
答案:purpose
Ⅱ.短语填空
on purpose,be concerned about,get along with,fall in love with,a series of,face to face,according to,communicate with,join in,hide away
1.She________her son's health when he lives alone.
答案:is concerned about
2.The toys were________in the attic(阁楼),where the children would not find them.
答案:hidden away
3.The police are investigating________attacks in the area.
答案:a series of
4.I could make it sound as if I did it________!
答案:on purpose
5.He sat________with me.
答案:face to face
6.________today's newspaper,we shall have cold weather next week.
答案:According to
7.The young man________the beautiful lady.
答案:fell in love with
8.We all________the newcomer.
答案:get along well with
9.People use more than words when they________each other.
答案:communicate with
10.Will you________the game?
答案:join in
英语四级考试大纲词汇D开头部分
12月大学英语四级同义词辨析三
大学英语四级同义词辨析二十六
英语四级作文有用替换词总结
12月大学英语四级同义词辨析六
英语四级考试大纲词汇G开头部分
12月大学英语四级同义词辨析十九
12月大学英语四级同义词辨析十一
英语四级考试大纲词汇B开头部分
总结:英语四级常用词组搭配(6)
英语四级考试大纲词汇P开头部分
大学英语四级同义词辨析二十五
英语四级考试大纲词汇Q开头部分
大学英语四级同义词辨析十七
大学英语四级同义词辨析二十八
大学英语四级同义词辨析十二
大学英语四级同义词辨析八
英语四级词汇必背技巧:A开头单词串讲
名师总结:英语四级常用词组搭配(2)
大学英语四级同义词辨析三十
大学英语四级同义词辨析十三
大学英语四级同义词辨析十
翻译资格考试:China Daily常用词汇(42)
英语四级考试大纲词汇V开头部分
不用Than的比较
大学英语四级同义词辨析四
12月大学英语四级同义词辨析七
英语四级考试真题解析之词汇G类
英语四级考试真题解析之词汇F类
英语四级考试大纲词汇S开头部分
不限 |
英语教案 |
英语课件 |
英语试题 |
不限 |
不限 |
上册 |
下册 |
不限 |