必修一
Ⅰ. 单词拼写
1.The writer of that country has an ________(国际的)fame.
答案:international
2.An e________is a machine for raising and lowering something.
答案:elevator
3.Who ________(打电话)me this morning when I was out?
答案:called
4.An ________(官员)of the local government promised to deal with the matter.
答案:official
5.He went to town with the ________(目的)of buying a new television.
答案:purpose
6.Ten people died in the car accident, i________two children.
答案:including
7.She played the r________of Mother in the TV Serials.
答案:role
8.He didn't know the way to the station, because he isn't a n________here.
答案:native
9.You can fill your tank up with p________at the next gas station.
答案:petrol
10.You haven't changed at all—you still look e________the same.
答案:exactly
.用适当的介词、副词或者连词填空
1.English around the world differs from one another________some important ways.
答案:in
2.More people speak English________their first,second or foreign language than ever before.
答案:as
3. Natives can understand each other________they speak different kinds of English.
答案:even if/even though
4.We all know that English has changed a lot________time.
答案:over
5.English of that time became closer________the present English.
答案:to
6.English has been used in Hong Kong________about 1842.
答案:since
7.He could not come________with a good answer just at the time.
答案:up
8.The book has 360 pages,________index(索引).
答案:including/besides
9.The movie is based________a reallife incident.
答案:on
10.The noise sounded________a train going below us.
答案:like
09年中考英语总复习经典习题讲解1一冠词
初中英语常用词组3 量词词组
“爱”成中学生作文出现频率最高词汇
2009中考英语词汇表 系列S
初中英语常用词组1 动词词组
常用英语词语辨析105组(2)
2010年中考英语词汇旧词新义:cause
2010年中考英语词汇旧词新义:blind
09年中考英语总复习经典习题讲解2一名词
初中英语 词缀记忆法
初中英语常用词组复习2
高中英语词汇:80后“A到Z”生存法则
2010年中考英语词汇熟词新义:start
中考英语词汇“for短语”全攻略
2009中考英语词汇表 系列I
09年中考英语总复习经典习题讲解3一冠词
2010年中考英语词汇旧词新义:deal
英乐时空Here I Am
09年中考英语总复习经典习题讲解5一代词
2009中考英语词汇表 系列W
2009中考英语词汇表 系列PQ
初中英语常用词组2 介词短语词组
09年英语短语集中联想记忆110条
从奥巴马演讲词看英语写作词汇的应用
初中英语短语汇总 A- Y
2009中考英语词汇表 系列H
09年中考英语总复习经典习题讲解4一数词
2009中考英语词汇表 系列R
2010年中考英语词汇旧词新义:cost
2010年中考英语词汇旧词新义:clean
不限 |
英语教案 |
英语课件 |
英语试题 |
不限 |
不限 |
上册 |
下册 |
不限 |