必修二
Ⅰ.单词拼写
1.To his joy,he discovered an a________ coin when he was digging the soil.
答案:ancient
2.Last year they sold twice as many books as their c________.
答案:competitors
3.Every player taking part in the Olympic Games wants to win a gold m________.
答案:medal
4.She suffered a lot of p________ pain because of the illness.
答案:physical
5.What are the official m________ for the Beijing Olympics?
答案:mascots
6.The American girl has ________(金色的) hair while the Chinese girl has black hair.
答案:golden
7.There was a ________(海报) on the wall that said a famous film star would come to our town next week.
答案:poster
8.It is said that he has a________(有魔力的)mirror which can tell who is good and who is bad.
答案:magical
9.In the past the blacks were treated as ________(奴隶).
答案:slaves
10.A close football match took place in the ________(露天大型体育场) last week.
答案:stadium
Ⅱ.用适当的介词或副词填空
1.After school,the students walked out of the classroom one ________ another.
答案:after
2.There is something wrong ________ the old machine.So it must be replaced.
答案:with
3.Who do you think will take part ________ our discussion?
答案:in
4.He appears honest,but ________ a matter of fact,he often tells lies.
答案:as
5.It's hard to relate the results ________ its cause.
答案:to
6.Although her parents disagreed,she insisted on getting married ________ the poor young man.
答案:to
7.When you are in trouble,please ask ________ help from him.
答案:for
8.You can choose one from the 3 sets ________ sofa.
答案:of
9.The police are doing research to find ________ about the murder case.
答案:out
10.Students ________ well as teachers are wishing for a holiday.
答案:as
英语专四考试顺利通过技巧之语法
专四考前恶补:语法词汇(1)
专八英语考试词汇语法练习题2
2015年英语专八考试必备:听力练习高频词汇(4)
英语专业八级考试样题 翻译(13)
2015年英语专八考试必备:听力练习高频词汇(8)
2011英语专四英语词汇语法练习辅导2
专四考前恶补:语法词汇(8)
专八英语考试词汇语法练习题3
专四考前恶补:语法词汇(4)
专业四级考试常用词语辨析2
2012年英语专业四级必背90个句式1
2015年英语专八考试必备:听力练习高频词汇汇总
专四考前恶补:语法词汇(10)
专四英语考试常见词辨析
专四考前恶补:语法词汇(9)
专八英语考试词汇语法练习题
2011年专四英语词汇语法练习辅导1
专四考前恶补:语法词汇(7)
专四考前恶补:语法词汇(5)
2011英语专业四级语法词汇题目预测
2015年英语专八考试必备:听力练习高频词汇(5)
专八英语考试词汇语法练习题4
专八英语考试词汇语法练习题
2016考研英语:深度解读虚拟语气
专四考前恶补:语法词汇(3)
2015年英语专八考试必备:听力练习高频词汇(2)
专四考前恶补:语法词汇(12)
专业四级考试常用词语辨析1
专业四级考试常用词语辨析3
不限 |
英语教案 |
英语课件 |
英语试题 |
不限 |
不限 |
上册 |
下册 |
不限 |