必修二
Ⅰ.单词拼写
1.Football is played all over the world,so it is considered a ________(普遍) game.
答案:universal
2.I am sorry to say that I________(完全地)forgot about it.
答案:totally
3.We have a lot in c________,so we often have a lot to talk about.
答案:common
4.Many of the students take their c________ into the classroom to help them do some maths work,which is not preferred by the teachers.
答案:calculators
5.Robots can also be called a________intelligence.
答案:artificial
6.P________,I disagree with you on your plan.
答案:Personally
7.They accepted my________(申请)to join the club.
答案:application
8.They use the________(管子)to transport oil from the west to the east.
答案:tube
9.Perhaps time would s________the problem.
答案:solve
10.He does not know much about English,but he helped the Englishman out________(即使如此).
答案:anyhow
Ⅱ.完成句子
1.She died ______________(由于)her injuries.
答案:as a result of
2.The accident ______________(导致)the death of two passengers.
答案:resulted in
3.His illness ________(由……引起,导致)eating bad food.
答案:resulted from
4.I will ______________(与你分担费用).
答案:share (in) the cost with you
5.People in Britain and America ______________(有一些共同的习俗).
答案:share some customs
6.I will meet you ______________(在电影的入口处).
答案:at the entrance to the cinema
7.I'll ______________(参观北京) sometime next year.
答案:pay a visit to Beijing
8.Do you find ______________(你门上的钥匙)?
答案:your key to the door
雅思大作文点评:老龄人口快速增长的优缺点
盘点雅思写作五大误区:光看范文而不写
名师指导:写好雅思作文的语言准备过程
雅思写作要避免语法错误 调整思维方式
4月雅思写作抢先播报
4月雅思写作整体预测
雅思写作要避免语法错误
雅思大作文审题偏差成因及应对方法
雅思写作名师答疑:名人名言会有用吗
雅思写作境界:如何驾驭英语语言
2011雅思备考:精美写作范文
雅思小作文猜想,可供借鉴
雅思大作文点评:解决城市住房短缺只能靠政府?
名师指点:雅思写作语法要地道
高中生应对雅思写作误区的五大解决方案
入门到精通:怎样写好雅思大作文
雅思大作文9分例文
雅思写作词汇分类汇总:文化类
3月19日雅思大作文第一时间评析
雅思写作技巧点拨:怎样避免字数不够
点评:学语言要学习对方的文化和生活方式吗?
看电影学雅思:积累写作话题的绝好办法
烤鸭必看:雅思写作高分秘籍
雅思9分范文:关于大学教育
雅思写作:长难句才是王道
雅思作文真题第一时间评析
解读美剧中名人名言积累在雅思写作中的应用
雅思大作文点评:多文化社会的优缺点
雅思大作文点评:手机问题
雅思写作误区:注重语言而非内容
不限 |
英语教案 |
英语课件 |
英语试题 |
不限 |
不限 |
上册 |
下册 |
不限 |