必修二
Ⅰ.单词拼写
1.It's clear that human beings are the biggest e________ of wildlife.
答案:enemies
2.She often s________ that her little son deal with some problems by himself.
答案:suggests
3.There are 24 time z________,each of which is one hour earlier or later than the next one.
答案:zones
4.Since graduation from university,he has a________ to quite a few companies for a job.
答案:applied
5.Ants,flies,butterflies and bees all belong to i________.
答案:insects
6.It's said that the Milu deer have been sent to the new ________(保护区) for animals.
答案:reserve
7.All the children like the storybook,for it ________(含有) a lot of colorful pictures.
答案:contains
8.The headmaster made a ________(有力的) speech before all the students.
答案:powerful
9.Her motherinlaw is a ________(凶恶的) old woman.
答案:fierce
10.________(最近),a big fight has happened between the two small countries.
答案:Recently
Ⅱ.完成句子
1.看到太阳从海上升起,我们一阵欢呼。
Seeing the sun ________ on the sea,we ________ a shout of joy.
答案:rising;raised
2.众所周知,吸烟影响健康。
As is known,smoking ________ health.
答案:affects
3.我在认识你之前,就早已认识了你的姐姐。
I knew your sister ________
________I knew you.
答案:long before
4.由于大火,数以千计的人失去家园。
________ ________ ________ ________ the fire,thousands of people lost their homes.
答案:As a result of
5.有五十个人受到了邀请,但一些人因为各种原因而没有出席。
________ ________ ________people invited was fifty,but ________ ________ ________ them were absent for different reasons.
答案:The number of;a number of
2016春广东版开心英语三下Unit 2《Colors》(第2课时)ppt课件
开心学英语四年级下册《Unit 9 Are these blue socks yours》ppt课件之二
2017春广东版开心英语三下Unit 6《Outdoor Fun》ppt课件3
2016春广东版开心英语三下Unit 3《My room》ppt课件1
2017春广东版开心英语三下Unit 5《Clothes》ppt课件3
开心学英语五年级上册《Unit 1 Come with me》ppt课件之一
2016春广东版开心英语三下Unit 8《Counting》ppt课件1
2017春广东版开心英语三下Unit 5《Clothes》ppt课件2
开心学英语五年级上册《Unit 2 Do you have any glue》ppt课件
2016春广东版开心英语三下Unit 4《Fruit》ppt课件1
开心学英语五年级上册《Unit 3 What do we need》ppt课件之一
2016春广东版开心英语三下Unit 4《Fruit》ppt课件2
2016春广东版开心英语三下Unit 4《Fruit》ppt课件3
开心学英语三年级下册《Unit 2 They’re big》课件包(含声音素材)
2016春广东版开心英语三下Unit 6《Outdoor Fun》ppt课件1
2016春广东版开心英语三下Unit 5《Clothes》ppt课件1
2016春广东版开心英语三下Unit 3《My room》(第1课时)ppt课件
2017春广东版开心英语三下Unit 7《Time》ppt课件4
2017春广东版开心英语三下Unit 7《Time》ppt课件3
开心学英语五年级上册《Unit 2 Do you have any glue》ppt课件之二
2017春广东版开心英语三下Unit 6《Outdoor Fun》ppt课件2
2017春广东版开心英语三下Unit 5《Clothes》ppt课件5
开心学英语四年级下册《Unit 8 Review 2》ppt课件包(含声音素材)
2016春广东版开心英语三下Unit 3《My room》(第2课时)ppt课件
2016春广东版开心英语三下Unit 3《My room》ppt课件
2016春广东版开心英语三下Unit 2《Colors》ppt课件1
2017春广东版开心英语三下Unit 6《Outdoor Fun》ppt课件1
2017春广东版开心英语三下Unit 7《Time》ppt课件1
2016春广东版开心英语三下Unit 3《My room》ppt课件2
2017春广东版开心英语三下Unit 7《Time》ppt课件2
不限 |
英语教案 |
英语课件 |
英语试题 |
不限 |
不限 |
上册 |
下册 |
不限 |