必修三
Ⅰ.单词拼写
1.You must be________(饿了)!Come and have lunch.
答案:starving
2.I am now________(收集)convincing information for my paper.
答案:gathering
3.My father told me he didn't have much________(信任)in doctors of traditional Chinese medicine.
答案:belief
4.It is hard to know the________(起源)of the human race, that is, how the human race came out.
答案:origin
5.No one is to see the document without the________(许可)of the writer of the report.
答案:permission
6.It's________(很显然)that you need more time to think it over.
答案:obvious
7.To get the job done, one should be________(精力充沛的)and hardworking.
答案:energetic
8.He was________(钦佩)as a true scientist and hard worker.
答案:admired
9.You'd better________(道歉)to Mary for having kept her waiting for hours outside.
答案:apologize
10.I could understand her being angry, but I'll still never________(原谅)her for the way the treated me afterwards.
答案:forgive
.用括号中所给词的适当形填空
1.As Christmas Day is coming, the Smiths________their house now so that festival atmosphere can accompany them.(beauty)
答案:are beautifying
2.It is________that a sevenyearold boy can speak 10 foreign languages.(believe)
答案:unbelievable
3.On________in America, President Hu Jintao was warmly welcomed by the people there.(arrive)
答案:arriving
4.There is no doubt that he can solve the problem________(independence).
答案: independently
5.My son often breaks my coffee cup, so he usually________to me. (apology)
答案:apologizes
6.My father told me he didn't have much________in doctors of traditional Chinese medicine.(believe)
答案:belief
7.No one is to see the document without the________of the writer of the report.(permit)
答案:permission
8.To get the job done, one should be________and hardworking.(energy)
答案:energetic
2016年小学一年级寒假上学期作业英语
湘少版小学四年级英语下册重点词组同步练习
小学家庭作业六年级英语期末统考模拟测试题
小学六年级家庭作业英语试卷精选
六年级英语家庭作业题集
六年级英语家庭作业汇总
六年级家庭作业英语上册期末试卷检测
家庭作业六年级上册英语Review 3复习试题
六年级家庭作业小升初英语模拟试卷
2013年六年级家庭作业英语小学毕业升学试卷
小学六年级英语第八周家庭作业
六年级英语家庭作业自我测试
品读小学一年级英语上学期寒假作业
最新小学一年级上册英语寒假作业
六年级英语家庭作业精选题
六年级家庭作业英语阅读理解练习题及答案
六年级英语家庭作业课后练习题精选
小学六年级家庭作业英语试题
六年级家庭作业英语阅读理解练习题
2013年六年级家庭作业英语核心句型复习
小学六年级英语第一周家庭作业
小学家庭作业六年级英语I want the best 练习题
PEP版小学四年级下学期英语同步练习题
2013年六年级英语家庭作业单元测试题
分析小学四年级英语下册重点单词同步试题
小学六年级英语家庭作业课后检测
2016年小学一年级上学期英语寒假作业
六年级英语家庭作业能力测验
分析小学一年级小学生英语寒假作业
2013年六年级英语家庭作业期末考试题
不限 |
英语教案 |
英语课件 |
英语试题 |
不限 |
不限 |
上册 |
下册 |
不限 |