必修三
Ⅰ.单词拼写
1.Mary has been on a________(节食)for weeks but still hasn't lost nay weight.
答案:diet
2.He pushed against that big stone with all his________(力气).
答案:strength
3.There is a time________(限制):you must finish it in 30 minutes.
答案:limit
4.The two men in the fight________(怒目而视)at each other.
答案:glared
5.You will________(受益)a lot from morning exercises.
答案:benefit
6.Don't be particular about food. A________(平衡的)diet is very important for health.
答案:balanced
7.The letter was not addressed to me but I opened it out of________(好奇).
答案:curiousity
8.We aim to offer good value and service to all our________(顾客).
答案:customers
9.These goods will be sold at a________(折扣).
答案:discount
10.I have________(查阅) a number of law books in the British Museum.
答案:consulted
Ⅱ.用括号中所给词的适当形式填空答案:
1.Nowadays more and more people have come to realize the importance of a________diet to their health.(balance)
答案:balanced
2.Those who enjoy eating wild animals say that they not only enjoy the taste but also want to satisfy their________.(curious)
答案:curiosity
3.Students in China should________the sense of safety and learn common knowledge of safety.(strong)
答案:strengthen
4.At that time, he became ill and he came to meet the foreign guests________.(weak)
答案:weakly
5.Having friends who have the same hobby as us can be________,which makes it possible for us to enjoy things together, such as going to clubs or to the movies.(benefit)
答案:beneficial
6.Is there any________of the amount of time we have?(limit)
答案:limit
7.It is very important to know your own strengths and________.(weak)
答案:weakness(es)
8.The assistant is very friendly to all the________.(customer)
答案:customers
英语四级高频词汇精华版首字母B单词14
英语四级一般词汇测试题测试6
语四级单词一笑而过List5
英语四级高频词汇精华版首字母C单词13
英语四级高频词汇精华版首字母C单词14
英语四级高频词汇精华版首字母C单词26
英语四级高频词汇精华版首字母C单词11
玩中记英语四级单词280
英语四级高频词汇精华版首字母C单词23
英语四级高频词汇精华版首字母B单词9
英语四级高频词汇精华版首字母C单词8
英语四级高频词汇精华版首字母C单词21
英语四级单词一笑而过List4
玩中记英语四级单词268
英语四级高频词汇精华版首字母C单词10
英语四级高频词汇精华版首字母B单词18
Jet喷气式飞机
The Amazing Spider
英语四级高频词汇精华版首字母C单词20
英语四级高频词汇精华版首字母C单词22
英语四级高频词汇精华版首字母C单词24
Suspect嫌疑犯
英语四级高频词汇精华版首字母C单词4
英语四级高频词汇精华版首字母B单词15
英语四级高频词汇精华版首字母C单词17
英语四级高频词汇精华版首字母C单词6
英语四级单词一笑而过List6
英语四级高频词汇精华版首字母C单词15
英语四级高频词汇精华版首字母B单词5
英语四级一般词汇测试题测试3
不限 |
英语教案 |
英语课件 |
英语试题 |
不限 |
不限 |
上册 |
下册 |
不限 |