建议用时:15分钟
A
[2015·东北三校二模]After the popularity of the Ice Bucket Challenge, another challenge now is hot in India. Indians give rice to their poor neighbors for a charity (慈善) which is called “Rice Bucket Challenge”. ___1___ It is about giving a bucket of rice to someone who is in need and taking a picture named “Rice Bucket Challenge”to share online. The aim of the activity is to help the poor and hungry people in India, and the movement's Facebook page has so far clocked up more than 50,000 likes. ___2___ The activity was started by Manju Latha Kalanidhi, a 38yearold journalist, who thought the Ice Bucket Challenge was a little strange. She said,“Hunger is a disease anybody would connect.” The challenge has gained a lot of support with students signing up in Indian Institute of Management, and more and more people join in it. ___3___
India is the world's secondbiggest rice consumer, with a storage of 21.2 million tons of the grains. ___4___ It has suffered with mass hunger, and last year was ranked 63rd of 78 countries on the International Food Policy Research Institute's global hunger index. How to participate in this activity? First, pick up a bucket of rice from your home and give it to the neighboring people who are in need. ___5___ At last, invite online all your friends and ask them to take up the challenge. It is important to post back on Facebook because it will inspire all your friends to come forward. All the people get together and make a difference!
A.Besides, hand the rice bucket over to other people who are in need.
B.It is not an activity involving dumping a bucket of rice on someone's head.
C.The activity raises the public awareness and charitable donations to agriculture.
D.The Air Asia India airline says its staff including senior management will join.
E.Then, take a picture and post it on facebook with “Rice Bucket Challenge”.
F.But it is far from enough for this country.
G.The initial inspiration came from the ice bucket challenge.
本文讲述的是关于当前在印度盛行的“米桶挑战”慈善活动以及活动的目的。
1.B 根据空格的位置,可知其应为承上启下的句子,上文中提到的“Rice Bucket Challenge”与下文中的“It is about giving a bucket of rice to someone who is in need...”,结合选项中的B项,“It is not an activity”可以确定B项为正确答案。
2.G 根据下文中“The activity was started by Manju Latha Kalanidhi, a 38yearold journalist, who thought the Ice Bucket Challenge was a little strange”可知此空讲述“大米挑战”的发源原因。
3.D 上文中提到了“more and more people join in it”可知该空应为参加这一活动的人员,故D为答案。
4.F 上文讲到“India is the world's secondbiggest rice consumer, with a storage of 21.2 million tons of the grains.”而下文中讲的是“It has suffered with mass hunger”因此,该空为过渡项,答案F正确。
5.E 根据关键过渡词,上文有First,下文有At last,中间则应起衔接作用,故E项正确。
B
[2015·吉林长春质检三]You often find somebody who works around you complaining all the time, don't you?___1___ About 70% of Americans say being around nonstop complainers sometimes has a bad influence on them. Luckily, here are 4 tips to help form positive patterns.
1.Selfawareness
When a negative thought pops into your mind, immediately correct it. Instead of telling yourself “That's a nice shirt, but I can't afford it,”change the message to “That will look great with my black pants when I can afford it.”___2___
Of course, everyone complains sometimes. But the less frequently you complain, the better you will feel.
2.Distance yourself
___3___ Excuse yourself and go somewhere quiet, somewhere outdoors in the fresh air. Think of something pleasant before returning. You have to take this seriously because negative people can and will pull you into the quicksand (困境).
3.Don't try to change complainers
If you find yourself trapped in a group of complainers in a meeting or at a social event, simply choose silence. Let their words bounce off you while you think of something else. Attempting to stop the complaining can make you a target. ___4___ If someone says,“I hate Mondays, weekends are too short,” try to think, “I'm glad I rested up over the weekend, so I'm ready to make some improvement to that big project.”
4.___5___
When someone is shouting at you angrily, throw the responsibility back at them by asking, “So what do you intend to do about it?”In most cases, complainers don't really want a solution. They just want to speak them out. If you make them aware that they themselves have to find the solutions, they will leave you alone and find someone else to complain to. If so, you will be happy.
A.Find solutions
B.Change responsibility
C.You have got a lot of company.
D.By doing this, it will lead to positive behaviors.
E.But you can redirect the discussion in your own mind.
F.Whenever possible, escape from negative conversations.
G.You will never know what they are going to talk about.
本文是一篇议论文,告知读者建立积极的态度。
1.C 由前一句“You often find somebody who works around you complaining all the time”和后一句“About 70% of Americans say...”可知。
2.D 根据上文“change the message to ‘That will look great with my black pants when I can afford it’”可知,这种想法会帮助我们建立积极的态度。
3.F 从标题句“Distance yourself”和本段最后“because negative people can and will pull you into the quicksand”,可知要远离消极的人,故选F。
4.E 根据本段最后一句的举例“I'm glad I rested up over the weekend, so I'm ready to...”可知要从不同的角度思考。
5.B 根据段落内容和关键句“throw the responsibility back at them by”可知。
国内英语资讯:China to issue guideline to improve business environment for foreign investors
高校学生超60%对创业感兴趣 二线城市成首选
宜家新广告遭吐槽:广告只要创意好,三观就真的不重要吗?
张培基英译散文赏析之《欣赏自己》
去酒吧不会这些英语,那还是早点睡吧
国际英语资讯:Interview: APEC summit to bring regional cooperation closer to people, businesses: Vietnames
国际英语资讯:Firestorm over questionable 300 mln USD contract to restore Puerto Rico power
国内英语资讯:China will not change determination to deepen relations with Russia -- Xi
2017年12月英语四级作文范文:节食减肥
国际英语资讯:U.S.-led coalition says Iraqi forces, Kurdish Peshmerga reach cease-fire
国际英语资讯:Manila appoints ambassador to DPRK
体坛英语资讯:Host Indonesia expects to secure golds in at least 8 sports in 18th Asian Games
国内英语资讯:Chinese vice premier attends Thai King Bhumibol Adulyadejs royal cremation ceremony
国际英语资讯:Spanish govt officially takes control of Catalonias regional govt
体坛英语资讯:Olympic badminton champion Chen sails through first round at French Open
小酌不仅怡情,还能让你的外语说得更流利
川普以国家安全为由宣布暂缓解密数百份肯尼迪遇刺文件
肯尼迪遇刺档案解密 或揭开世纪最大迷案
肉毒杆菌或能用于缓解儿童和青少年的偏头痛
国际英语资讯:Police shoot dead anti-poll protester in west Kenya
体坛英语资讯:Kenyas Cheruiyot eyes Frankfurt course record and first win in marathon
体坛英语资讯:Bayern coach Heynckes demands new strikers
国际英语资讯:UN Security Council strengthens call for womens participation in peace processes
基因检测结果呈阴性?这可能是“虚假的安慰”
爱奇艺将于2018年在美国IPO 估值超80亿美元
体坛英语资讯:Defending champion Shi upset, top seeds Zheng and Chen tested at BWF French Open
国际英语资讯:UN envoy calls for dialogue to find solution to Iraqs protests
国内英语资讯:U.S. urged to stop using Tibet-related issues to interfere in Chinas internal affairs
国内英语资讯:China prepared for second import expo: vice commerce minister
体坛英语资讯:Chicago Bulls LaVine to be cleared for full-contact drills
| 不限 |
| 英语教案 |
| 英语课件 |
| 英语试题 |
| 不限 |
| 不限 |
| 上册 |
| 下册 |
| 不限 |