专题二 应用广告类 【典例示范】 A B A (2015福建卷,C篇) SIGN YOUR CHILD UP FOR “FLY TO THE MOON CLUB” AND ENJOY A FREE* FLIGHT TO
ANY DESTINATION IN ASIA! With a registration fee of just $50 per child,children under the age of 12 can join Eagle Airways’
FLY TO THE MOON CLUB as members. They can then enjoy the same benefits onboard Eagle Airways’ newest Boeing-797 to any destination in the world! A B BENEFITS YOU CAN’T MISS! •A free* flight to any destination in Asia •30% off any course at Tanya Language School •20% off any purchase made at Ruby Bookstore •A free notebook with every purchase above $50 at Starlight Stationery •A free bowl of dessert for a family of four at Don’s Diners with every set dinner ordered •A birthday gift on your child’s birthday •A free album containing pictures taken during the journey All bookings made before 12 September will receive free travel insurance for the entire family!**Insurance is issued by Live Life Insurance Group. A B 10% OFF ALL BOOKINGS for departures from 5 to 11 September 2015
*Child must be accompanied by two paying adults. **Terms and conditions apply. 【语篇导读】本文为一则广告。该广告主要介绍了活动的要求、具体的安排、报名的优惠条件和时间等。 A B 1.One of the benefits mentioned in the advertisement is . A.a free flight to any destination in the world B.30% off any book purchased at Ruby Bookstore C.a free bowl of dessert at any restaurant at the airport D.a discount on any course at Tanya Language School 解析:细节理解题。根据“BENEFITS YOU CAN’T MISS!”中的第二条可知,如果你参加这个活动,好处之一就是课程的学费打折。 答案:D A B 2.Which of the following bookings may receive the most benefits? A B 解析:细节理解题。根据广告中出现的“All bookings made before 12 September”以及“for departures from 5 to 11 September”可确定答案为D项。 答案:D A B 3.Which of the following is TRUE according to the advertisement? A.You need to pay $50 to sign up a child for the club. B.Club members enjoy free travel insurance for any flight. C.The advertisement is intended for students of all ages. D.Any child must be accompanied by at least one paying adult. 解析:细节理解题。根据广告标题下方的第一句内容可知,要想给孩子报名参加这个俱乐部的活动,你需要支付50美元。 答案:A A B B (2015江苏卷,A篇) A B 【语篇导读】本文是应用文。文章列举了去新西兰旅行要注意的问题和应该遵守的规则。 4.According to the Code,visitors should act . A.with care and respect B.with relief and pleasure C.with caution and calmness D.with attention and observation 解析:推理判断题。根据所列规则中出现的protect,considerate,take care,carefully等字眼我们可以推断,游客应该谨慎小心并尊重大自然。 答案:A A B 5.What are you encouraged to do when travelling in New Zealand? A.Take your own camping facilities. B.Bury glass far away from rivers. C.Follow the track for the sake of plants. D.Observe signs to approach nesting birds. 解析:细节理解题。倒数第二条告诉我们,如果有路,不要去草地,以保护脆弱的小草。故C项符合题意。 答案:C
英国弱视妇女捕获近百公斤重鲶鱼
现代人压力过大 睡梦中发短信电邮(双语)
奥运金牌:快乐和忧愁天注定?
今年过节流行送2012诺亚方舟船票
北京奥运机动车限行措施昨日启动
盖茨基金会支持北京“无烟奥运”
360度看伦敦 世界最清晰全景图出炉
资讯热词:“绩效工资”怎么说?
欧盟报告称立陶宛为“谋杀之都”
民众提前45小时排队买奥运门票
百万张奥运门票发放全国中小学
漫画英语之节后综合症
美国校车的服务:父母可实时监控(双语)
奥运前夕中国加紧空气治理
双语:七旬 “女巫” 被活活烧死
盘点乔布斯一生犯下的六个错误
象棋大师头脑发达 双脑并用
双语:总统女儿晒美钞炫富引众怒
英语资讯:土耳其东部发生7.2级地震(双语)
北京安检可能减少奥运乐趣
台湾咖啡店标明咖啡因含量卖咖啡
情人节在即 马尼拉上演浪漫集体拥吻
走马观花看美国:体验世界过山车之最
麦当劳的奥运“嘉年华”
双语:七旬老妇成世界最年长母亲
荷兰新推宠物狗啤酒 主人可与狗共饮
给你支招:让你躲过“电梯杀手”的17招
威廉准新娘订婚白裙网上火热拍卖
孩子开销大怎么办?
绯闻女孩第四季剧透 Chuck是否归来之谜
| 不限 |
| 英语教案 |
| 英语课件 |
| 英语试题 |
| 不限 |
| 不限 |
| 上册 |
| 下册 |
| 不限 |