Module 3 The Violence of Nature
能 力 闯 关
Ⅰ.单词拼写
1.This is one of the worst natural ________(灾难)in history.
2.We’ve just bought some new garden ________(家具).
3.The earthquake caused a ________(全世界的)horror.
4.The p________ owner of the house has moved to the south.
5.Her illness r________ her chances of winning the race.
6.Since the volcano last e________,many houses have been rebuilt.
7.His father is buried in the c________ on the hill.
8.The state of Florida was hit by a hurricane that did serious d________.
9.The river had burst its banks and f________ the valley.
10.The audience strongly loved the film’s v________ energy and the star’s passionate performances.
答案:1.disasters 2.furniture 3.worldwide 4.previous 5.ruined 6.erupted 7.cemetery
8.damage 9.flooded 10.violent
Ⅱ.单项填空
1.After the earthquake,we can see the ________ of the village.
A.ruin
B.ruins
C.damage
D.destroy
解析:句意:“地震过后,我们看到村庄成了废墟。”ruin名词“遗迹,废墟,”故答案是B。
答案:B
2.All the people here want to know ________.
A.when to do it
B.when should to itC.to do it when
D.it when to do
解析:句意:“这儿的所有人都想知道什么时候做这事情。”答案是A,特殊不定式短语作宾语,B、C、D均属词序不合习惯。
答案:A
3.Kathy ________ a lot of Spanish by playing with the native boys and girls.
A.picked up
B.took up
C.make up
D.turned up
解析:句意为“Kathy通过和当地的男孩女孩玩学会了许多西班牙语”。pick up此处表示“(无意中)学会”。make up“构成”;turn up“出现”。
答案:A
4.The accident ________ to the man who ________ to be a foreigner,so it was hard to deal with.
A.occurs;happened
B.happened;occurred
C.came about;occurred
D.occurred;happened
解析:句意:出事故的碰巧是个外国人,因此很难处理。occur to sb.(=happen to sb.)发生在某人身上。happen to be a foreigner碰巧是一个外国人。
答案:D
5.Once they watched a whale ________ the depth of 400 metres underwater.
A.in
B.of
C.at
D.on
解析:句意:“他们曾经在水下400米的深处观察到一头鲸。”考查词组at the depth of...故答案是C。
答案:C
6.At the end of the meeting,it was announced that an agreement ________.
A.has been reached
B.had been reachedC.has reached
D.had reached
解析:句意:会议结束的时候,他们宣布达成了一项协议。首先我们来确认agreement和reach间的关系为动宾关系,因agreement作主语,故应用被动语态,这样淘汰C项,又因“达成协议”发生在“宣布”之前,应用过去完成时,故选B。
答案:B
7.They became friends again that day.Until then,they ________ to each other for nearly two years.
A.didn’t speak
B.hadn’t spoken
C.haven’t spoken
D.haven’t been speaking
解析:句意:那天他们又成了朋友。在那之前,他们将近2年时间没互相说过话。他们两年没说话发生在那天他们又成为朋友之前,是过去的过去发生的动作,用过去完成时。故选B。
答案:B
8.When you get the paper back,pay special attention to what ________.
A.have marked
B.have been marked
C.had marked
D.had been marked
解析:句意:当你拿回试卷时须特别注意已经标注过的部分。本题考查动词的时态,该句强调过去已经修改过的东西并强调对现在的影响,用现在完成时,又因其主语为what,所以用被动语态。故用现在完成时的被动语态,选B。
答案:B
Ⅲ.翻译句子
1.我突然想到要去欧洲旅游。(occur to)
________________________________________________________________________
2.据我的经验看,真正理解这个问题的人很少。(in one’s experience)
________________________________________________________________________
3.我被那场官司搞得倾家荡产。(ruin)
________________________________________________________________________
4.我能用短波收音机收听到你的信号。(pick up)
________________________________________________________________________
5.这桥长200米。
________________________________________________________________________
答案:1.It occurred to me that I would travel to Europe.
2.In my experience,very few people really understand the problem.
3.I was ruined by that law case.
4.I was able to pick you up on the shortwave radio.
5.The bridge is 200 metres in length或The bridge is 200 metres long.
Ⅳ.阅读理解
The China Daily newspaper group is looking for Englishlanguage senior business editors,senior copyeditors,copyeditors and graphic designers to strengthen its international team.We offer a competitive salary package,free accommodations with utilities paid for,90 percent medical reimbursement,seven days of paid leave,11 public holidays and a return ticket to the country of residence.
Senior Business Editor
You must:
assist the Business editor in setting goals and working on achieving them;
be an excellent team person who can generate ideas and think creatively,be able to rewrite totally if needed and mentor junior staff;
ideally being working or have worked in a position of responsibility and understand what leadership entails;
have had at least five years’ editing experience working on editing the Business Desk and be familiar with industry software.
Business Copyeditor
You must:
work on shifts in the Business Desk and usually have the last word before the page is sent to print;
edit or rewrite copy and give snappy headlines and captions;
have had at least two years’ editing experience working on editing desks and be familiar with industry software.
Copyeditor
You must:
be good at editing or rewriting copy and writing snappy headlines and captions;
be able to work on shifts for different pages,and usually have the last word before the page is sent to print;
have two years of editing experience working on copy desks,and be familiar with industry software.
Senior Graphic Designer
You must:
have excellent skills in information graphics;
be good with illustrations and freehand drawings;
be experienced in newspaper or magazine layouts;
have a good sense of typography;
have good news judgment;
be wellversed with Macintosh software:Indesign,Illustrator,Photoshop;
be fluent in English.
For enquiries or to apply,write to job@chinadaily.com.cn.
【解题导语】 本文是《中国日报》的一则招聘启事。
1.How many kinds of positions are wanted according to the advertisement?
A.2.
B.3.
C.4.
D.5.
解析:细节理解题。由文章第一段的介绍可以看出,中国日报社共需要招聘4个岗位上的工作人员。
答案:C
2.What is NOT required about Copyeditor?
A.Being familiar with industry software.
B.Having two years of editing experience.
C.Having a good sense of typography.
D.Writing snappy headlines and captions.
解析:细节理解题。对应招聘启事上对于Copyeditor的要求可排除C项。
答案:C
3.Which position DOESN’T need the editing experience?
A.Senior Business Editor.
B.Business Copyeditor.
C.Copyeditor.
D.Senior Graphic Designer.
解析:细节理解题。对应文中岗位的具体要求可知,D项的Senior Graphic Designer不需要编辑经验。
答案:D
4.Which of the following can be used as the title of the advertisement?
A.China Daily Newspaper Recruitment
B.China Daily Newspaper
C.China Daily Newspaper Want to Strengthen Its International Team
D.The Good Working Condition of China Daily
解析:标题概括题。文章第一段已点明文章主旨——招聘,所以A项的“中国日报社招聘”最能概括全文大意。
答案:A
5.If you are admitted into China Daily Newspaper,you can enjoy all the following EXCEPT ________.
A.free accommodations
B.seven days’ leave without pay
C.a return ticket to the country of residence
D.11 public holidays
解析:细节理解题。由第一段的叙述可知,可以享受seven days of paid leave而不是seven days leave without pay。
答案:B
傻瓜国际音标视频教程:第二单元 Part 2
纯正美语发音100个秘诀:第九章[1] 前元音操练
英式英语发音视频教程全集(英英爱好者必看)
北外老师:怎样练习英语的语音和语调
纯正美语发音100个秘诀:第七章 发音基本功 (第七节 2)
完美美式发音两步走
纯正美语发音100个秘诀:第七章 发音基本功 (四)异化现象
英语口语发音中的简单音节发音技巧
英语发音纠正 最易读错的英语词汇
纯正美语发音100个秘诀:第七章 发音基本功 逆向型同化
美国英语音标外教发音详解视频:清辅音t和浊辅音d发音
纯正美语发音100个秘诀:第八章 辅音在口语中的发音技巧
傻瓜国际音标视频教程:第七单元 Part 7
谈语音语调的魔力和重要性
美语发音视频教程 5
纯正美语发音100个秘诀:第九章[2] 中元音操练
英语音标学习教程:前元音的代表字母发音e, ea, ...
英语发音:语音语调的魔力和重要性
英语音标学习教程:双元音的代表字母发音 ear, ere, ea, eer
英语发音在对话中的作用
傻瓜国际音标视频教程:第三单元 Part 3
中国人学习疯狂英语的方法详解
30天掌握英式英语发音视频教程 第10课 长元音[i:]
英语音标学习教程:双元音的代表字母发音a, ai, ay, ea, ei, ey
30天掌握英式英语发音视频教程17
英语音标学习教程:双元音的代表字母发音oi, oy
纯正美语发音100个秘诀:第七章 发音基本功 顺向型同化
英语语音:练就一流发音的途径
疯狂英语全套发音秘籍(4)
疯狂英语发音秘诀:学英语口语就是一切!
不限 |
英语教案 |
英语课件 |
英语试题 |
不限 |
不限 |
上册 |
下册 |
不限 |