(十六) A. it is hard to achieve for most Americans
B. it is focused too much on the result C. it is dependent on too many things
D. it is based on actionable decisions 1. The writer thinks that setting weight loss as a goal is a mistake because ____. B
细节理解题。根据题干setting weight loss as a goal is a mistake可锁定文章的第一段最后一句,并由文章第二段段意及第四句The alternative is to focus your resolution on the input可知此段强调要focus on input, not output, 且output 与result意思相近,故选B。 A. goal
B. method
C. attention
D. action 2. The underlined word “alternative” in Paragraph 2 is closest in meaning to ____.
B
词义猜测题。根据第二段第二句That is, we tend to care about the output but not to control the input及第三句This is a bad way to construct goals可知我们注重结果 (output)而不是过程(input),这是一个追求目标不好的方式,可推断第四句The alternative is to focus your resolution on the input作者想表达的是 (解决的) 方法是注重你的过程行动,故可推断alternative与B选项method相近。 A. they obeyed all the general rules B. they paid more attention to exams C. they were motivated by their classmates D. they were rewarded for reading some books 3. In Roland Fryer’s research, some students did better than the others because _____. D
细节理解题。根据题干关键信息Roland Fryer’s research 及some students did better than the others可定位于文章第三段第五句Fryer’s conclusion was that the …其中input指的是reading books, 故选D。 A. “I’ll give up desert.”
B. “I’ll study harder.” C. “I’ll cut down my expense”
D. “I’ll spend more time with my family” 4. According to the writer, which of the following statements is a good goal? A
推理判断题。根据题干信息a good goal可定位于文章第五段第一句,根据作者举例推断出a good goal的概念为具体的目标,根据文章中心,好的目标应该是以过程为主要导向的,故选A。 A. develop good habits and focus on the outcome B. be optimistic about final goals and stick to them C. pick specific actions that can be turned into
good habits D. set ambitious goals that can balance the input
and output 5. The author strongly believes that we should ___. C
主旨大意题。根据文章大意及最后一段In the long run, these new goals could become a habit可知:从长远来看,这些新的目标能够变成习惯,新的目标指的是应该注重过程行动的目标,选项C的表述与文章大意一致。 loss n. 损失
control n. 控制 alternative n. 选择对象 focus n.焦点 measure vt. 测量 adopt vt. 采纳 general adj. 一般的
achievement
n. 成就
[复记强化] Fryer’s conclusion was that the incentives for inputs might be more effective because students do not know how to do better on an exam, aside from general rules like “study harder.” [难句理解] 结构分析:句中that引导的表语从句,该从句里又包含一个由because引导的原因状语从句。
汉语大意:Fryer的结论是:激励的输入可能会更有效果,因为除了像“要更加努力学习”这种一般性的规则外,学生不知道怎样在考试中考得更好。 * *
体坛英语资讯:UEFA worried about Polish football rowdies
每日一词∣高标准农田建设 high
国际英语资讯:Egypt registers 702 new COVID-19 cases, tally close to 18,000
国内英语资讯:China sends medical team to Azerbaijan
不要摘花
爱护花草
体坛英语资讯:Uruguays Diego Forlan seen among the best in 2010
国内英语资讯:China firmly opposes U.S. bullying of non-U.S. enterprises
体坛英语资讯:Defending champion Williams out while runner-up Ding through
体坛英语资讯:Wizards Wall suspended for scuffle in court
体坛英语资讯:Netherlands beat Hungary in goal feast at Euro 2017 qualifier
超级真菌可消化宇宙辐射 能自愈能自我复制
体坛英语资讯:Real Madrid sign Turkish Nuri Sahin on six year contract
体坛英语资讯:Akognons 43 points gift Dongguan decisive win in CBA quarterfinals
国际英语资讯:North Macedonia constitutes new parliament
我知道天为什么下雨
Craftsmans spirit 工匠精神
感觉真好
体坛英语资讯:Ghana Football Association mourns death of player during league match
不要摘花
爱护花朵
《花木兰》将于9月登陆迪士尼流媒体 点播费用高达30美元
美文阅读:悄悄告诉你 为什么我总是如此开心
每日资讯播报(August 5)
国际英语资讯:9 killed, 27 wounded in Chicago Memorial Day weekend shootings: media
我发现了一个秘密
感谢有你
不要摘花
我的宠物--坏坏
爱护花草
| 不限 |
| 英语教案 |
| 英语课件 |
| 英语试题 |
| 不限 |
| 不限 |
| 上册 |
| 下册 |
| 不限 |