Ⅰ.词汇知识
1.g________person invited to visit one’s house
2.e________
to amuse or interest people in a way
that gives them pleasure
3.t________
easy to chew;not tough
4.r________
to say sth.,especially about sth.you
have noticed
5.b_______
person whose job is killing animals
for food
6.o________
be more in number than sb.
7.b________
place where bread is baked for sale
8.a________
more than enough
9.r________
ready to be eaten
10.a________
in all
答案:1.guest 2.entertain 3.tender 4.remark
5.butcher 6.outnumber 7.bakery 8.abundant
9.ripe 10.altogether
Ⅱ.重点短语
1.________ short总之;简言之
2.set fire ________
放火烧……
3.leave ________
遗漏
4.________ the dot
准时
5.________ a rule
通常;一般说来
6.refer ________
提到;涉及
7.________ nature
天生的
8.dress ________
穿上盛装;美化
9.be popular ________
受欢迎
10.transform...________...
把……转变为……
答案:1.in 2.to 3.out 4.on 5.as 6.to 7.by
8.up 9.with 10.into
Ⅲ.必背句型
1.____________,he liked having a good time.
总之,他喜欢玩的尽兴。
答案:In short
2.The first plates were made in about 1780,and were ____________ Chinese designs.
最初的盘子是大约1780年基于中国的设计形式制造的。
答案:based on
3.As soon as the Polynesian guest tasted the asparagus he ____________ how delicious it was.
那个玻里尼西亚客人一尝到芦笋就评论说它是如何的可口。
答案:remarked
4.One evening he was ________________ the ruler of a small island in the Pacific.
一天晚上,他设宴款待一位来自太平洋一个岛国的统治者。
答案:entertaining
5.The two of them were killed in the fire,but their souls were ________________ into songbirds,which you can see singing at the top of the picture.
他们两个葬身火海,但他们的灵魂都变成了鸣禽,在图画的上方你可以看到他们在唱歌。
答案:transformed
6.He and some servants followed Kun Xi and Chang to the island and ________________ the hut where they were sleeping.
他和几个随从尾随坤喜和阿常来到小岛后,在他们睡觉的时候,放火焚烧了他们的茅舍。
答案:set fire to
温馨提示:巩固学习效果,检验教学成果。请进入“课时训练6”,指导学生每课一练,成功提升成绩。
牛津小学英语三年级说课稿 Unit 6 Holiday
牛津小学英语三年级说课稿 Unit 3 Lesson 16
Unit8 At the weedends说课
牛津小学英语三年级说课稿 第三单元
人教版小学英语三年级说课稿 第三单元第十六课
Unit 5 My favorite subject is science
牛津小学英语三年级说课稿 如何说课
第三单元第十六课
牛津小学英语三年级说课稿 Chapter5 Disney, Walt
Unit 7说课稿
水果王国 说课
Unit 5 Fruits 说课稿
牛津小学英语三年级说课稿 Sports meeting
Unit3Let
第一、二单元英语说课
Unit 8 英语说课稿
牛津小学英语二年级说课稿 Book3Unit 4 My Friend
牛津小学英语三年级说课稿 3AUnit 8
人教版小学英语三年级说课稿 Unit 8, Go for it
《My Family》说课稿
牛津小学英语三年级说课稿 Who’s that?
牛津小学英语三年级说课稿 第四单元第一课
牛津小学英语三年级说课稿 My Days of the Week
牛津小学英语三年级说课稿 Unit 2 My school bag B
第四单元第一课说课稿
自我介绍
人教版小学英语三年级说课稿 Chapter5 Disney, Walt
Unit 8 说课稿
Unit 6 Let’s go by taxi
牛津小学英语三年级说课稿 UNIT3 A Talk
不限 |
英语教案 |
英语课件 |
英语试题 |
不限 |
不限 |
上册 |
下册 |
不限 |