Ⅰ.词汇知识
1.____________a book of list of names or facts,usually arranged in alphabetical order
2.____________
to cause to grow larger or wider
3.____________
treating different things or people in different ways
4.____________
to speak in favour of another person
5.____________
to settle an argument or differences of opinion by taking a middle course acceptable to all sides
6.____________
a list of the business or subjects to be dealt with at a meeting
7.____________
complete in every way
8.____________
the condition of selfgovernment,esp.of a state or group within a country
答案:1.directory 2.enlarge 3.discrimination 4.advocate
5.compromise 6.agenda 7.thorough 8.autonomy
Ⅱ.重点短语
1.more...than... ________________
2.go through
________________
3.remind sb.of...
________________
4.at the mercy of...
________________
5.take off
________________
6.in return
________________
7.spread to
________________
8.hold together
________________
9.be honoured for...
________________
答案:1.与其……不如…… 2.获准;经过程序 3.使某人想起…… 4.受……支配 5.起飞;脱衣 6.反过来 7.蔓延到;传到,波及 8.使结合;团结一致 9.因……而受到尊敬
Ⅲ.必背句型
1.With more than 50 million Chinese living and working overseas,the Mid-Autumn Festival ____________them ________________ their Chinese origins and would help to unite Chinese people all over the world.
包括在海外生活和工作的五千万中国人,中秋节勾起了他们对中华渊源的回忆并能团结全世界的中国人。
答案:reminds;of
2.The living treasures ________________their achievements in many different areas of life.
这些古稀老人因为在生活的不同领域取得成就而受到尊敬。
答案:are honoured for
3.____________,UNESCO recognises the autonomy of provincial,federal and state cultural organisations,but offers support and guidance when requested.
反过来说,联合国教科文组织认可各省、联邦政府及州文化组织的自治权,但是在接到请求时会提供支持和引导。
答案:In return
4.UNESCO ____________ to take sites off the World Heritage list if their present state is threatened by ________________ of protection.
联合国教科文组织已经着手把一些遗址从世界遗产名录中划去,如果它们现在的状态受到缺乏保护威胁的话。
答案:undertakes;an absence
5.UNESCO’s agenda for the world’s tangible and intangible heritage is also to act as a warning system,for sites which are ________________ redevelopment,pollution or even the effects of tourism,and cultural activities which are in danger.
联合国教科文组织对有形和无形的文化遗产的议事日程也起到警示的作用,即警示那些因恢复经济发展、污染甚至是旅游和文化活动影响而处于危险中的景点。
答案:at the mercy of
6.While the bid is ________________,the state government ____________funds for each item’s protection.
在申请的同时,由政府出资对申请项目进行保护。
答案:going through;allocates
7.Which items will be included in a ____________ to be added to the UNESCO list?
哪些项目会被包括在联合国教科文组织的世界文化遗产列表的申请中呢?
答案:bid
温馨提示:巩固学习效果,检验教学成果。请进入“课时训练12”,指导学生每课一练,成功提升成绩。
译林版六年级上册英语Unit 8 Grammar time伴你学答案
译林版六年级上册英语Unit 3单元测试卷伴你学答案
译林版六年级上册英语Unit 3 Fun time伴你学答案
译林版六年级上册英语Unit 6单元检测卷伴你学答案
译林版六年级上册英语Unit 6 Story time伴你学答案
译林版六年级上册英语Unit 6 Cartoon time伴你学答案
译林版六年级上册英语Unit 6 Sound time & Song time伴你学答案
译林版六年级上册英语Unit 5 Cartoon time伴你学答案
译林版六年级上册英语Unit 8 Story time伴你学答案
译林版六年级上册英语Project 1(C, D)伴你学答案
译林版六年级上册英语Unit 5 Checkout time & Ticking time伴你学答案
译林版六年级上册英语Uint1 Cartoon time伴你学答案
译林版六年级上册英语Unit1单元测试卷伴你学答案
译林版六年级上册英语Unit 6 Checkout time & Ticking time伴你学答案
译林版六年级上册英语Unit 7 Grammar time伴你学答案
译林版六年级上册英语Unit 4 Story time伴你学答案
译林版六年级上册英语Unit 5 Sound time & Culture time伴你学答案
译林版六年级上册英语Project 1(A, B)伴你学答案
译林版六年级上册英语Unit2 Grammar time伴你学答案
译林版六年级上册英语Unit 3 Cartoon time伴你学答案
译林版六年级上册英语Unit2 Checkout time & Ticking time伴你学答案
译林版六年级上册英语Unit 4 Checkout time & Ticking time伴你学答案
译林版六年级上册英语Uint1 Checkout time & Ticking time伴你学答案
译林版六年级上册英语Unit 6 Fun time伴你学答案
译林版六年级上册英语Unit 7 Checkout time & Ticking time伴你学答案
译林版六年级上册英语期中学业水平检测伴你学答案
译林版六年级上册英语Unit 7 Story time伴你学答案
译林版六年级上册英语Unit 4单元测试卷伴你学答案
译林版六年级上册英语Unit 4 Grammar time伴你学答案
译林版六年级上册英语Unit2 Story time伴你学答案
不限 |
英语教案 |
英语课件 |
英语试题 |
不限 |
不限 |
上册 |
下册 |
不限 |