阅读理解精选24
A month after Hurricane Katrina, I returned home in New Orleans. There lay my house, reduced to waist-high rains, smelly and dirty.
Before the trip, I’d had my car fixed. When the office employee of the garage was writing up the bill, she noticed my Louisiana license plate. “You from New Orleans?” she asked. I said I was, “No charge.” She said, and firmly shook her head when I reached for my wallet. The next day I went for a haircut, and the same thing happened.
As my wife was studying in Florida, we decided to move there and tried to find a rental house that we could afford while also paying off a mortgage(抵押贷款) on our ruined house. We looked at many places, but none was satisfactory. We’d began to accept that we’d have to live in extremely reduced circumstances for a while, when I got a very curious e-mail from a James Kemmedy in California. He’d read some pieces I’d written about our sufferings for state, the online magazine and wanted to give us (“no conditions attached”) a new house across the lake from New Orleans. It sounded a good to her return, but I replied, thinking him for his exceptional generosity, then we to go back. Then the University of Florida offered to let him house to me. While he want to England on his one year, paid leave. The rent was rather reasonable. I mentioned the poet’s offer to James Kemdedy, and the next day he sent a check covering our entire rent for eight months.
Throughout this painful experience, the kindness of strangers has done much to bring back my faith in humanity. It’s almost worth losing you wordy possessions to be reminded that people really when given had a channel.
41. The garage employee’s attitude toward the author was that of
.
A. unconcern
B. sympathy
C. doubt
D. tolerance
42. What do we know about James Kemnedy?
A. He was a written of an online magazine.
B. He was a poet at the University of Florida
C. He offered the author a new house free of charge.
D. He learned about the author’s sufferings.
43. It can be inferred from the text that
A. the author’s family was in financial difficulty
B. rents were comparatively reasonable despite the disaster
C. houses were difficult to find in the hurricane stricken area
D. the mortgage on the ruined house was paid off by the bank
44. The author learned from his experience that
A. wordy possessions can be given up when necessary
B. generosity should be encouraged in some cases
C. people benefit from their sad stories
D. human beings are kind after all.
45. Which would be the best title for the text?
A. Terrible Hurricane Katrina.
B. Hurricane Is Heartless While Strangers Are Kind.
C. Study in Florida.
D. The Importance of Helping Others.
[答案及解析] —46 BCADB
本文主要讲述作者在遭遇飓风袭击毁坏房屋之后受到很多陌生人仁慈的帮助,之后作者感悟到虽然遭遇了痛苦的经历,但是他们的爱心使他坚定了对人性的坚信。
1. B
推理判断题。不收费说明了车库员工对作者的同情之心。
2. C
细节理解题。从文章第三段最后一句话可判断C正确。
3. A
推理判断题。从文章第三段第一句话可判断A正确。
4. D
推理判断题。从文章最后一段作者的感悟中可看到D项正确。
5. B
主旨大意题。根据全文内容可知。
苹果刷脸功能引争议,群众害怕泄隐私
国际英语资讯:Fear of Brexit, Trump-style victory galvanizes German youngsters to vote
体坛英语资讯:Ronaldo, Messi, Neymar named as Best FIFA player finalists
国际英语资讯:Iranian leaders slam Trumps anti-Iran remarks
国际英语资讯:Third round of NAFTA talk kicks off in Ottawa
国际英语资讯:Sudanese govt plan to collect weapons from civilians in Darfur gains initial results
国内英语资讯:Political advisors call for sound cyber environment
老外在中国:忠犬相伴
国际英语资讯:Death toll in Mexico quake climbs to 293
国内英语资讯:China toughens rules to improve environmental monitoring data
国内英语资讯:China urges restraint after DPRK declares H-bomb test possibility
国内英语资讯:UAE to launch tech transfer center to tie up with Chinese companies
国内英语资讯:Exposed combustible ice found in South China Sea
体坛英语资讯:Italy crush Georgia 3-0 at Womens Volleyball European Championship
国际英语资讯:U.S., ROK reiterate goal of solving DPRK nuclear issue peacefully: White House
美文赏析:如果你害怕,那说明你不傻
去欧洲旅游最值得买的纪念品(组图)[1]
国际英语资讯:U.S. trade agency claims injury from solar imports despite industrys opposition
埃尔多安抗议者遭殴打,川普称埃尔多安是朋友
体坛英语资讯:Barca make it 6 from 6 while Ceballos scored 2 for Real Madrid
今后逛超市可能连手机都不用带了,带着手去就行了
国际英语资讯:Austrias Kurz kicks off election campaign
久坐党福音!这8种食物能缓解腰酸背痛
美文赏析:木匠的故事
国内英语资讯:Chinese FM urges BRICS nations to uphold multilateralism
国内英语资讯:Three killed, 27 injured as bus mounts pavement in Hong Kong
国际英语资讯:U.S., Russian militaries hold face-to-face talks on Syria: Pentagon
国际英语资讯:New Zealands general elections yield no clear winner as tally ends
国际英语资讯:3 IDPs killed, 26 injured in protests against Sudanese presidents visit to IDP camp in Dar
国际英语资讯:S Korea president calls for caution dealing with Korean Peninsula issue
| 不限 |
| 英语教案 |
| 英语课件 |
| 英语试题 |
| 不限 |
| 不限 |
| 上册 |
| 下册 |
| 不限 |