综合演练
(用所给动词的适当形式填空)
Good afternoon,my dear friends.
My name is Li Jin.Today I'm very glad__1__(have) the chance__2__ (run) for vice president of the English Club.Concerning the position,I feel qualified__3__(take) the job.First,I have gained a lot of experience in management and have won wide praise from my classmates for my job as monitor.Second,I'm a warmhearted boy and always ready to help others.Third,I am good at__4__(organize) all kinds of activities and have successfully held a number of English corners.
__5__(look) ahead,I will try my best__6__(assist) the president and serve my fellow students if I am lucky enough__7__(vote) vice president.On one hand,I will organize some campus activities,like “English Evening”,a platform where students can show their English and learn from each other.And I will also invite some famous professors__8__(give) lectures to us students so that we can acquire a lot of knowledge. On the other hand,I will organize more activities__9__ (enhance) the communication between schools.We can compete with students from other universities in debate contests or speech contests.Moreover,I will open more channels for you__10__ (voice)
your opinions.
I sincerely hope that you will give me a chance,and I promise you that I will be a good vice president.
Thank you.
[语篇解读] 本文为李津竞选英语俱乐部副主席的竞选演讲。
1.解析:考查非谓语动词作状语。be glad to do sth.“很高兴做某事”。
答案:to have
2.解析:the chance to do sth.“做某事的机会”,其中不定式作定语。
答案:to run
3.解析:feel qualified to do sth.“觉得有能力做某事”。
答案:to take
4.解析:介词后用动名词作宾语。be good at sth./doing sth.“擅长做某事”。
答案:organizing
5.解析:此处应用现在分词作状语。look ahead“展望未来”。
答案:Looking
6.解析:try one's best to do sth.“尽某人最大的努力做某事”。
答案:to assist
7.解析:be+adj.+enough to do sth.“足够……能做某事”,其中不定式作结果状语,又因为I与vote之间是被动关系,故用不定式的被动式。
答案:to be voted
8.解析:invite sb.to do sth.“邀请某人做某事”。
答案:to give
9.解析:此处应用不定式作目的状语。
答案:to enhance
10.解析:channels for sb.to do sth.“让某人做某事的渠道”。
答案:to voice
解读雅思听力的四种替换规律
给新手的14个雅思听力tips
雅思听力高分有挑战性 六个策略轻松应对
解读雅思听力中的正态分布原则
雅思听力训练的六字原则和训练方法
雅思听力地图题介绍及解题技巧指导
雅思听力号码考点的应对策略指导
三大练习方法轻松应对雅思听力考试
提升雅思听力水平需提高的两个方面
雅思听力练习好素材:英语资讯
不同目标考生的雅思听力备考方案
雅思听力中的三种地图题解析
雅思听力备考如何把握语音关
雅思听力辅导:如何短期突破英语资讯关
雅思听力备考要把握好语音关
解析雅思听力中的缩写词:字母、图像
雅思听力数字考点之电话号码
考生分享雅思听力8分的11个秘诀(上)
雅思听力备考三大基本方针及策略
雅思听力最常见的60个核心词汇
雅思听力考试需要每句话都听懂吗?
雅思听力定位就靠逻辑关联词
雅思听力租房场景的题型及特点解析
雅思听力考试的三种备考方案
雅思听力简化笔记符号、缩略词大全
雅思听力搭配题的秘密解题方法
雅思听力备考的五个常用方法
详解雅思听力考试中的同义转换
如何解决雅思听力流动语感不敏感的问题
灵活利用雅思听力考试的每一分钟
不限 |
英语教案 |
英语课件 |
英语试题 |
不限 |
不限 |
上册 |
下册 |
不限 |