综合演练
(冠词填空)
When I walked down__1__Third Avenue,as__2__rule,I used to look into the windows of__3__old shop that sold old and beautiful things.Since I often took my walk after the closing time,I cupped my hands against__4__windows to get__5__small look at the treasures inside.
Some things looked as if they had not been cared for__6__long time,but I knew their beauty was still there beneath their own surface.I even thought they were__7__most beautiful that I had ever seen.That was how I felt about old people,too.I knew their value,and it hurt me when others missed it.I was raised by my grandmother and given__8__deep sense of the value of experience.Taught to behave well,my sister and I respected other people,regardless of their age or color.My grandmother was loved by all__9__people around her.She was known to be__10__wise and kind woman,who was able to do things well even in her last years.
Old people should be treated as fine gold.They may be gradually tarnished(失去光泽) by age,but they can be polished with respect.You might be surprised by their bright and shining qualities.
[语篇解读] 本文为议论文。一些旧的东西虽然外表不再光鲜亮丽,但仍有内在的美,老年人也是如此。如果老年人被善待,受到尊重,同样会焕发出新的活力。
1.解析:设空处后为序数词,且此处表示“次序”,故设空处应填定冠词the。
答案:the
2.解析:as a rule为固定短语,意为:通常。
答案:a
3.解析:在第三大街卖旧货的老店并非一家,故本空表示泛指,设空处后的old以元音音素开始,故设空处用不定冠词an。
答案:an
4.解析:设空处后的windows指的是那些老店铺的橱窗,表示特指,故填定冠词the。
答案:the
5.解析:get a look at为固定短语,意为:看一眼。
答案:a
6.解析:一些东西看上去好像很长时间没有人管了。for a long time很长时间。
答案:a
7.解析:设空处后有most,且most在此处表示最高级,故设空处为the。
答案:the
8.解析:我被我祖母养大并被赋予了领悟经验价值的能力。sense在本句中作“辨别,领悟”讲,sense在本句中表示泛指,故与不定冠词连用。
答案:a
9.解析:设空处后的people在本句中表示特指,故设空处填the。
答案:the
10.解析:众所周知,她是一位智慧而善良的女人。woman在本句中表示泛指,故设空处填不定冠词a。
答案:a
国内英语资讯:Intl community supports China in fighting novel coronavirus epidemic
国际英语资讯:Poland backs NATO, EU aspirations of North Macedonia: Polish president
国内英语资讯:Cambodian PMs special China tour demonstrates unbreakable friendship: Xi
A Lovely Dog 可爱的小狗
体坛英语资讯:Iran FA chief resigns amid health problems
体坛英语资讯:Colombias Junior secures striker Borja on loan
国内英语资讯:Chinas No. 1 central document prioritizes poverty relief, improving rural weak links
体坛英语资讯:Yi, Adams named CBA Players of the Week
国内英语资讯:Chinese president discusses novel coronavirus control with Saudi king over phone
只会管爱人叫honey?这里有20种甜蜜昵称 拿走不谢!(上)
国内英语资讯:Chinese, Singaporean leaders hold phone talks on novel coronavirus
国际英语资讯:Abbas to address UNSC next week on U.S. Mideast peace deal: official
Shadow 背影
印度孟买:等红灯时狂按喇叭?小心红灯越等越长
国际英语资讯:UN chief, WHO Director General to attend 33rd AU summit
体坛英语资讯:Yearender: Top 10 world athletes in 2019
国际英语资讯:DNC chair calls for recanvass of Iowa caucus results
国际英语资讯:Spotlight: Trump takes victory lap on impeachment acquittal by divided Senate
国际英语资讯:Spotlight: Cambodian PMs special Beijing visit reflects nations profound friendship, sol
国内英语资讯:Xi stresses law-based infection prevention, control
体坛英语资讯:Qatar tie Iran 2-2 in U23 friendly
体坛英语资讯:Tianjin hold off Beijing for Chinese womens volleyball league finals
体坛英语资讯:Moyes returns to West Ham to replace Pellegrini
国内英语资讯:Xi sends congratulatory letter to Senegalese president on 20th anniversary of founding of FO
毕业后发现所学的知识与现实脱节?英国这所大学打算解决这个问题
国际英语资讯:Palestinian president, Iran FM hold rare phone call over U.S. Mideast peace plan
体坛英语资讯:Argentinian striker Cano joins Vasco da Gama
国内英语资讯:China invests 200 mln yuan to treat severe coronavirus infections
体坛英语资讯:Former Olympic champions Morisue, Iwasaki to run Tokyo 2020 Torch Relay
国内英语资讯:China coordinates resources to ensure mask supplies amid epidemic outbreak: official
| 不限 |
| 英语教案 |
| 英语课件 |
| 英语试题 |
| 不限 |
| 不限 |
| 上册 |
| 下册 |
| 不限 |