导语:以下英语网为大家整理了全面的职称英语考试历年真题及答案解析,《职称英语考试试题汇总:历年真题及答案解析》供大家参考学习。更多职称英语考试试题敬请关注英语网!
【推荐】关注英语网微信:yingyuwang2013,更快获取真题答案及成绩查询信息。
第五部分:补全短文(第46-50题,每题2分,共10分)
下面的短文有5处空白,短文后有6个句子,其中5个取自短文,请根据短文内容将其分别放回原有位置,以恢复文章原貌。
Semco
At 21.Ricard0 Semler became boss of his father business in Brazil,Semco,which sold partsfor ships.Semler Junior worked like a madman,from 7:30 am,until midnight every day.One af-ternoon while touring a factory in New York he collapsed The doctor who treated him said
There,s nothing wrong with you.But if you continue like this,you11 find a new home in our hospital.Semler got the message.He changed the way he worked.In fact,he changed the way his employees worked too.
He let his workers take more responsibility so that they would be the ones worrying when things went wrong.He allowed them to set their own salaries,and he cut all the jobs he thought were unnecessary.like receptionists and secretaries.____________(46).Everyone at Semco, even top managers,meets guests in reception does the photocopying,sends faxes,types letters and dials the phone.
He eompletelv reorganized the office:instead of walls,they have plants at Semco,so bosses cant shut themselves away from everyone else.__________(47).As for uniforms,some people wear suits and others wear T-shirts.
Semler says.We have a sales manager named Rubin Agater who sits there reading the newspaper hour after hour.He doesnt even pretend to be busy. But when a Semco pump on the otherside of the world fails and millions of gallons of oil are about to spill into the sea.Rubin springs intoaction._________(48).Thats when he earns his salary.No one cares if he doesnt look busy therest of the time.
Semco has flexible working hours:the employees decide when they need to arrive at work.Theemployees also evaluate their bosses twice a year.__________(49).
It sounds perfect.but does it work?The answer is in the numbers:in the last six years.
Semcos revenues have gone from$35 million to$212 million.The company has grown from eighthundred employees to 3,000.Why?
Semler says its because ofpeer pressure.Peer pressure makes everyone work hard for every。one else.__________(50).In other words,Ricardo Semler treats his workers like adults and expectsthem to act like adults.And they do.
A.This saved money and brought more equality to the company.
B.He knows everything there is to know about our pumps and how to fix them.
C.And the workers are free to decorate their workspace as they want.
D.Most managers spend their time making it difficult for workers to work.
E.If someone isnt doing his job well,the other workers will not allow the situation to continUe.
F.Also.Semco lets its workers use the companys machines for their own projeets,and makesthem take holidays for at 1east thirty days a year.
神奇!谷歌的AI技术竟能预测病人何时会死?
Christmas Day 圣诞节
体坛英语资讯:Cheryshev leads Russia to 5-0 rout of Saudi Arabia
体坛英语资讯:UN ambassadors going football-mad as World Cup kicks off
国内英语资讯:China, Kenya agree to step up cooperation, promote bilateral ties
体坛英语资讯:French coach Deschamps says all 23 players available for World Cup opener
中国电商就业规模逾4800万 未来前景仍将看涨
国内英语资讯:China, Bolivia to deepen cooperation
谷歌5.5亿美元入股京东
体坛英语资讯:Ronaldo the hero as Portugal draw 3-3 against an impressive Spain
华为在全球科技冷战中的新前线:澳大利亚
体坛英语资讯:Analysis: Feelings mixed for U.S. public on 2026 FIFA World Cup
让你一醉方休的高度酒精冰淇淋:除了贵没缺点
优步申请新专利 可检测乘客是否醉酒
《八罗汉》没看够?这8部女性大集结电影也值得一看
奥迪首席执行官被逮捕
最有用的学习窍门是什么?
美国与土耳其在叙利亚开始“协作但独立”的巡逻
体坛英语资讯:Twenty years later, young Moroccan team to enjoy World Cup again
国内英语资讯:World Bank loan to help Chinese city handle floods, pollution
为什么男人会后悔结婚
C罗头球破门加冕欧洲射手王 “头球”用英语怎么说?
战胜德国队 墨西哥球迷狂欢引发“人造地震”
体坛英语资讯:Chinas Qvjing to hold 2018 IRONMAN70.3 triathlon in August
曾经宣称绝不出售人造钻石的De Beers推出人造钻石品牌
特朗普的贸易战豪赌:等待北京先让步
日本球迷又上热搜了 赛后看台捡垃圾引全球关注
体坛英语资讯:Analysis: Five young players to watch at 2018 World Cup
哈佛歧视亚裔案曝新证据!“人都没见,直接给亚裔最低分”
防蓝光眼镜真的有用吗?这些实用的护眼知识了解一下
不限 |
英语教案 |
英语课件 |
英语试题 |
不限 |
不限 |
上册 |
下册 |
不限 |