导语:以下英语网为大家整理了全面的职称英语考试历年真题及答案解析,《职称英语考试试题汇总:历年真题及答案解析》供大家参考学习。更多职称英语考试试题敬请关注英语网!
【推荐】关注英语网微信:yingyuwang2013,更快获取真题答案及成绩查询信息。
第2部分:阅读判断(第16-22题,每题1分,共7分)
下面的短文后列出了7个句子,请根据短文的内容对每个句子做出判断:如果该句提供的是正确信息,请选择A;如果该句提供的是错误信息,请选择B;如果该句的信息文中没有提及,请选择C.
Are You Getting Enough Sleep?
What happens if you dont get enough sleep? Randy Gardner, a high school student in the United States, wanted to find out. He designed an experiment on the effects of sleeplessness for a school science project. With doctors watching him carefully, Gardner stayed awake for 264 hours and 12 minutes. Thats eleven days and nights without sleep.
What effect did sleeplessness have on Gardner? After 24 hours without sleep, Gardner started having trouble reading and watching television. The words and pictures were too blurry (模糊). By the third day, he was having trouble doing things with his hands. By the fourth day, Gardner was hallucinating (产生幻觉). For example, when he saw a street sign, he thought it was a person. He also imagined he was a famous football player. Over the next few days, Gardners speech became so slurred (不清楚) that people couldnt understand him. He also had trouble remembering things. By the eleventh day, Gardner couldnt pass a counting test. In the middle of the test he simply stopped. He couldnt remember what he was doing.
When Gardner finally went to bed, he slept for 14 hours and 45 minutes. The second day he slept for twelve hours, the third night he slept for ten and one-half hours, and by the fourth night, he had returned to his normal sleep schedule.
Even though Gardner recovered quickly, scientists believe that going without sleep can be dangerous. They say that people should not repeat Randys experiment. Tests on white rats have shown how serious sleeplessness can be. After a few weeks without sleep, the rats started losing their fur(皮毛). And even though the rats ate more food than usual, they lost weight. Eventually the rats died.
During your lifetime, you will probably spend 25 years or more sleeping. But why? What is the purpose of sleep? Surprisingly, scientists dont know for sure. Some scientists think we sleep in order to replenish(补充)brain cells. Other scientists think that sleep helps the body to grow and to relieve stress. Whatever the reason, we know that it is important to get enough sleep.
16. Randy Gardner studied the effects of over over-sleeping.
A Right B Wrong C Not Mentioned
17. During the experiment, Gardner slept for two hours every night.
A Right B Wrong C Not Mentioned
18. During the experiment, Gardner had trouble speaking clearly.
A Right B Wrong C Not Mentioned
19. It took four days for Gardner to recover from the effects of the experiment.
A Right B Wrong C Not Mentioned
20. Going without sleep is not dangerous for white rats.
A Right B Wrong C Not Mentioned
21. Scientists are not sure why we need sleep.
A Right B Wrong C Not Mentioned
22. People sleep less than they used to.
A Right B Wrong C Not Mentioned
神研究:iPhone用户比安卓用户聪明
五个秘密让你成为世界上最幸福的人
小学英语教师教学工作总结
狐狸与山羊英语故事
每日一句:There is a sacredness in tears.
初恋这件小事教会我们的那些懵懂青春
开车时喜欢讲的十句话
小学三年级英语上册教学总结
每日一句:down and out 穷困潦倒
出国旅游必备短句——机场篇
初一年英语教学总结
吝啬鬼英语故事
出国旅游必备短句——飞行过程篇
2015年小学英语教师教学工作总结
这些英文名字不要随便乱取!你中枪了吗?
每日一句:superfluous 多余的
2015北京海淀区初二英语期末试卷分析
如何用英语讨价还价
初中英语教学工作总结
外媒看中国 苏州3D打印别墅帅爆了
遇到二货问题教你神回复
龟兔赛跑英语故事
英语经典句子
熊与两个旅者英语故事
周杰伦昆凌英国完婚 婚纱照如在仙境
学会称赞别人的9种表达方法
小学五年级英语教学工作总结
小学英语教师个人工作总结
走马飞鹰少年时 沙特前国王7件趣事
每日一句:Life offers you ···生活赐予你···
| 不限 |
| 英语教案 |
| 英语课件 |
| 英语试题 |
| 不限 |
| 不限 |
| 上册 |
| 下册 |
| 不限 |