导语:以下英语网为大家整理了全面的职称英语考试历年真题及答案解析,《职称英语考试试题汇总:历年真题及答案解析》供大家参考学习。更多职称英语考试试题敬请关注英语网!
【推荐】关注英语网微信:yingyuwang2013,更快获取真题答案及成绩查询信息。
第6部分:完形填空(第51~55题,每题1分,共15分)
下面的短文有15处空白,请根据短文内容为每处空白确定一个最佳选项。
Middle Age: A Low Point for Most
People around the globe hit the height of their misery and depression in middle (51) , a new international study suggests. The finding by British and American researchers was based on an analysis of well-being among approximately 2 million people in 80 nations. With few exceptions, the observation appears to apply across the board, regardless (52) gender (性别), culture, geography, wealth, job history, education, and marriage or parental status.
The scientific fact seems to be that happiness and positive mental health follow a giant (53) through life, said study author Andrew J. Oswald, a professor of economics at Warwick University in Warwickshire, England. For the average person, its high when youre 20, and then it slowly (54) and bottoms out in your 40s. But the good news is that your (55) health picks up again, and eventually gets back to the high levels of your youth.
The finding was (56) on the pooling of several different sources of happiness data, including: two multi-decade happiness/satisfaction surveys (first launched in the 1970s), involving about 500,000 American and Western European men
and women; four rounds of the 80-nation World Values Survey (57) between 1981 and 2004 in North America, Eastern and Western Europe, Asia, Africa, Australia, and Central and South America; and a 2004-2007 survey (58) nearly 1 million Britons.
The bottom-line: For most people throughout the world, the highest probability for (59) striking is around 44 years of age.
In the United States, however, some as-yet unexplained (60) differences were observed, with happiness among men dipping the most in their early 50s, whereas women hit their nadir (最低点) around the age of 40.
The researchers cautioned that cheerful people tend to live longer than unhappy
(61) - a fact that might have skewed (使偏斜) the overall finding. But they also suggested that evidence of a happiness (62) might simply reflect a midlife choice to give up long-held but no longer tenable (守得住的) aspirations (志向), followed by a seniors sense of gratitude for having successfully endured (63) others did not.
That said, some might find it helpful simply to understand the general (64) of mental health as they go through their own life, said Oswald. It might
be useful for people to realize that if they are (65) in their 40s this is normal. It is not exceptional. And just knowing this might help.
51 A age B place C height D degree
52 A of B for C to D by
53 A color B size C shape D letter
54 A improves B moves C rises D falls
55 A mental B personal C general D physical
56 A focused B concluded C decided D based
57 A measured B conducted C checked D inspected
58 A calling B counting C involving D passing
59 A cancer B depression C accident D injury
60 A race B gender C education D income
61 A men B people C women D couples
62 A curve B line C axis D table
63 A unless B because C while D if
64 A moods B figures C views D trends
65 A weird B low C old D weak
三类SAT阅读文章材料备考
SAT阅读初期备考用书五部
SAT阅读逻辑型题目的解答技巧
SAT阅读文章类别小结
SAT阅读长难句6句分析
三大SAT阅读考试高分答题策略
怎样提高SAT阅读速度?
八道SAT阅读填空题练习
SAT阅读备考方法和注意事项三个
SAT文章阅读高级方法一个
SAT阅读技巧之文学作品的解答
SAT填空题考试要求及答题步骤
SAT阅读答题高分定位词
三种SAT阅读题型解答方法
SAT填空题备考原则三个
SAT阅读考试应对策略三个
8道SAT完成句子题练习
两类最常见的SAT阅读文章特点分析
如何备考SAT阅读考试最有效率?
SAT填空题答题规律总结
SAT文章阅读模拟题之minority business
攻克SAT阅读六大题型技巧
SAT阅读长难句的特点和分析方法
SAT文章阅读的三个实用方法
SAT文章阅读备考方法四个
SAT文章阅读的基本答题方法小结
一篇SAT文章阅读模拟题
突破四大难关 有效备考SAT阅读
SAT阅读题型介绍之举例说明
SAT双短篇阅读的特点和应对技巧
| 不限 |
| 英语教案 |
| 英语课件 |
| 英语试题 |
| 不限 |
| 不限 |
| 上册 |
| 下册 |
| 不限 |