2015年全国职称英语考试于3月28日(9:00-11:00)举行。针对考后考生最关注的2015职称英语考试真题及答案解析问题,英语网在考后第一时间为您整理发布2015职称英语考试真题及答案解析:卫生类。预祝各位考生顺利通过2015职称英语考试!
2015年职称英语考试卫生A补全短文来自于卫生教材阅读理解第37篇 Hypertension Drugs Found to Cut Risk of Stroke。各位考友可以参考教材原文,比对答案。
以下为卫生教材原文:
第三十七篇 Hypertension Drugs Found to Cut Risk of Stroke
Australian doctors declared Monday that a cocktail of simple antihypertensive drugs can lower the risk of patients suffering a repeat stroke by more than a third. This is the result of their research. The research, presented at a medical conference in Italy over the weekend, has been valued highly as a major breakthrough in stroke prevention.
Strokes kill 5 million people a year, and more than 15 million suffer non-fatal strokes that often leave them with useless limbs, slurred speech and other serious disabilities. One in five stroke survivors goes on to have a second, often fatal, stroke within five years of the first.
An international six-year study of 6,100 patients directed from Sydney University found that by taking two blood pressure-lowering drugs, the risk of secondary strokes can be reduced by up to 40 per cent. Even taking one of the commonly available drugs can cut the risk by a third, the study said. The drugs are the diuretic indapamide and the ACE inhibitor1 perindopril, better known by its brand name Coversyl. The combination was effective even in patients who did not have high blood pressure, the researchers said. They even found that the risk of another stroke could be cut by three quarters among the one-in-ten patients who had suffered a cerebral hemorrhage, the worst type of stroke, where there is direct bleeding into the brain.
Stephen McMahon, who presented the research at the Milan congress of the European Society of Hypertension, said about 50 million people were alive who had suffered at least one stroke. If most of those patients were able to get access to2 this treatment, it would result in3 maybe the avoidance of half a million strokes a year, the professor told Australias ABC Radio.
McMahon said doctors had long known that lowering the blood pressure of those with hypertension could help prevent strokes.What we have shown for the first time is that it does not really matter what your blood pressure is4;if you have had a stroke, then lowering blood pressure will produce large benefits, to begin with5even for people whose blood pressure is average or below average, he said.
McMahon said the Milan gathering had heralded the research as a major breakthrough in the care of patients with strokes perhaps the biggest step forward that we have made in the last couple of decades.
雅思学术类阅读高分秘籍:寻读和扫读
雅思阅读全解析-系统地制定学习计划
雅思阅读全解析-控制答题时间
北京2012雅思春季考试说明会
分享雅思阅读备考五大秘籍
雅思阅读长难句的阅读技巧
雅思阅读答题方法全解析-辨别正误题型
雅思阅读全解析-查看附带的图表、示意图
雅思阅读疑难长句30句(附译文)-13
雅思阅读高分策略:猜词义有技巧
雅思阅读全解析-扫描式阅读文章
阅读8.5分烤鸭四战雅思感想谈
雅思阅读全解析-利用例句确定答案
雅思阅读备考指导:如何发现信号词
雅思快速阅读的练习方法
备考方法:30天突破雅思阅读高分
雅思阅读答题方法全解析-回答问题题型
雅思阅读简答题的7大答题技巧
雅思阅读全解析-掌握句子顺序上的变化
雅思阅读备考指南(3)
雅思阅读9分备考经验分享
雅思阅读备考指南(2)
雅思阅读全解析-查看例句
雅思阅读技巧指导:多重选择题
雅思阅读实用技巧总汇
雅思阅读:list of headings解题技巧
解答雅思阅读图表题的小技巧
雅思阅读全解析-图表形式出现的问句
雅思阅读问题答题七步骤
雅思阅读全解析-时间是最大的敌人
| 不限 |
| 英语教案 |
| 英语课件 |
| 英语试题 |
| 不限 |
| 不限 |
| 上册 |
| 下册 |
| 不限 |