完型填空
Solar Power without Solar Cells
A dramatic and surprising magnetic effect of light discovered by University of Michigan1researchers could lead to solar power without traditional semiconductor-based solar cells.
The researchers found a way to make an optical 51 , said Stephen Rand, a professor in the departments of Electrical Engineering and Computer Science, Physics and Applied Physics.
Light has electric and magnetic 52 . Until now, scientists thought the effect of the magnetic field were so weak that they could be 53 . What Rand and his colleagues found is that at the right intensity, when light is traveling through a material that does not 54 electricity, the light field can generate magnetic effects that are 100 million times stronger than previously expected. Under these circumstances, the magnetic effects develop strength 55 to a strong electric effect.
This could lead to a new kind of solar cell without semiconductors and without absorption to produce charge separation, Rand said. In solar cells, the 56 goes into a material, gets absorbed and creates heat. Here, we expect to have a very low heat load2. Instead of the light being absorbed, energy is stored in the magnetic moment3. Intense magnetization can be induced by intense light and then it is ultimately capable of providing a capacitive power 57 What makes this possible is a previously undetected brand of optical rectification, says William Fisher, a doctoral student in applied physics. In traditional optical rectification, lights electric field causes a charge separation, or a pulling 58 of the positive and negative charges in a material. This sets up a voltage, similar to 59 in a battery.
Rand and Fisher found that under the right circumstances and in right types of materials, the lights magnetic field can also create optical rectification. The light must be shone through a 60 that does not conduct electricity, such as glass. And it must be focused to an intensity of 10 million watts per square centimeter8. Sunlight isnt this 61 on its own, but new materials are being sought that would work at lower intensities, Fisher said.
In our most recent paper, we show that incoherent light9 like sunlight is theoretically almost 62 effective in producing charge separation as laser light is, Fisher said.
This new 63 could make solar power cheaper, the researchers say. They predict that with improved materials they could achieve 10 percent efficiency in converting solar power to useable energy. Thats equivalent to todays commercial-grade solar cells.
To manufacture modem solar cells, you have to do 64 semiconductor processing, Fisher said. All we would need are lenses to focus the light and a fiber to guide it. Glass works for 65 .Its already made in bulk, and it doesnt require as much processing. Transparent ceramics might be even better.
51. A. disc B. fiber C. instrument D. battery
答案:D
52. A. applications B. components C. resources D. differences
答案:B
53. A. concerned B. ignored C. expected D. noticed
答案:B
54. A. conduct B. produce C. use D. consume
答案:A
55. A. reactive B. preferable C. due D. equivalent
答案:D
56. A. light B. electricity C. chemical D. gas
答案:A
57. A. plant B. source C. equipment D. line
答案:B
58. A. up B. down C. apart D. together
答案:C
59. A. this B. those C. that D. these
答案:C
60. A. material B. device C. detector D. meter
答案:A
61. A. bright B. faint C. visible D. intense
答案:D
62. A. more B. as C. much D. such
答案:B
63. A. skill B. technology C. miracle D. prototype
答案:B
64. A. extensive B. interactive C. selective D. intensive
答案:A
65. A. all B. some C. others D. both
答案:D
卷福喊话:再乱拍要被撵走了
我们还在讨论坐月子 她们的造型师已走进产房
20项逐渐被遗忘的传统技能
每周后悔两小时 人生最后悔的20件事
“广告娱乐”已无处不在
还在为倒时差烦恼吗?智能睡眠眼罩来帮你
北京迎阅兵交通管制
2015五年级英语暑假作业全部答案
从听歌喜好看思考方式:柔和派or激烈派?
2015年五年级英语下册暑假作业题(快乐暑假)
2015年第二学期五年级下册暑假作业试卷
西班牙推"社区冰箱"分享食物
炫酷饰品:项链和眼镜也可勘测空气污染
2015年新编五年级下册英语暑假作业试题(有答案)
英国人死前最想做的50件事
该带哪些电子产品去度假
黄金失去魅力的七个理由
新西兰新国旗入围设计出炉
盖茨投资20亿美元 致力清洁能源开发
手机APP及各大网站是否可以取代医生
谷歌重组 母公司取名字母表
好运气不是说说而已 7招为自己攒人品
旅行中常犯的错误
用Instagram卖画靠谱吗
可乐里含糖量多可怕?一瓶可乐相当于N个棒棒糖
中国央行宣布人民币贬值1.9%
俄罗斯经济出现六年来最大幅度萎缩
外研版五年级下册暑假作业英语答案
新编五年级下册英语暑假作业试卷(译林版)
以三星为首的安卓手机将每月进行安全升级
不限 |
英语教案 |
英语课件 |
英语试题 |
不限 |
不限 |
上册 |
下册 |
不限 |