1. Reading ________ the mind only with materials of knowledge, it is thinking that makes what we read ours.
A. rectifies改正纠正【correct正确modify修改】
B. prolongs延长时间长度
C. furnishes 【furnish = provide supply供给;家具装修】
D. minimises
zigzag曲折
it is thinking that makes what we read ours.只有思索才能让我们了解自己
有知识不等于有文化
answer:Awww.Examda.CoM
2. If the fire alarm is counted, all residents are requested to ________ in the courtyard.
A. converge运动物体的会合不通思想及思潮的荟萃
B. assemble人群聚集组装汽车
C. crowd
D. accumulate
courtyard天井四合院
castle城堡
as - 前缀的单词
ascertain探索确定make certain
assert主张断言
sert = join
insert插入
assume假定假设
assumption
aswer:B
3. The work in the office was ________ by a constant stream of visitors.
A. confused
B. perplexed
C. reversed转变
D. hampered阻碍
A. confused B. perplexed使绝对意义同义词不能选都是困惑迷惑
bewilder使困惑迷惑
C. reversed
reverse过程决定或政策转至对立面
auto reverse自动翻带
inverse相反的反向的
versus在比赛中与相对= V. S.
hinder阻碍
hamper阻碍
大多采用被动语态
be hindered by a fact that
answer:D
4. The joys of travel, having long ________ the disable, are opening up to virtually anyone who has the means.
A. omitted
B. neglected疏忽忽略
C. missed 【dismiss解散开除】
D. discarded 【discard抛弃】
the disabled残疾人
the disadvantaged弱势群体
means方式
virtually实质地本质地
postitive正面的
negative负面的
『2000.1第57题
5.The damage to his car was ________; therefore, he could repair it himself.
A. considerable
B. appreciable
C. negligible
D. invisible
可以自我修复损坏小可以忽略不计
answer:C』
answer:B
6. Fewer and fewer of todays workers expect to spend their woeking lives in the same field, ________ the same company.
A. all else
B. much worse更为糟糕地是
C. let alone
D. less likely = unlikely没有可能
answer:C
7. When he finally emerged from the cave after thirty days, John was ________ pale.
A. startlingly惊人地
B. enormously巨大地
C. uniquely唯一地
D. dramatically象喜剧一般紧张地令人兴奋地
pale灰白
carve刻
sculpture雕塑
answer:A
8. Thank you for applying for a position with our firm. We do not have any openings at this time, but we shall keep your application on ________ for two months.
A. pile堆起来一堆
B. segment切开的部分单独的部分【episode侦探小说的章节; chapter论文的章节】
C. file
D. sequence系列
answer:C
9. It will be safer to walk the streets because prople will not need to carry large amounts of cash; virtually all financial ________ will be conducted by computer.
A. transmissions
B. transitions
C. transactions
D. transformations
cash现金
currency流通货币
A, B, C第二组三剑客词汇
C. transactions结算交易交换商务
trans + action
A. transmissions文化的传递及传播广播电视节目的卫星传送疾病的传播
B. transitions过渡阶段社会制度转型
D. ransformations变型变质转换
deformation变态
answer:C
10. The ________ of a cultural phenomenon is usually a logical consequence of some physical aspect in the life style of the people.
A. implementation实施= carry out
B. expedition远征探险
C. demonstration说明演示演习
D. manifestation显露的迹象提出理论的依据
answer:Dwww.examda.com
11. The new technological revolution in American newspapers has brought increase ________, a wider range of publications and an expansion of newspaper jobs.
A. circulation发行发行量
B. reproducion 复制生殖繁殖
C. manipulation
D. prenetration刺穿进入
answer:A
情人节送啥好?看看这些“反面教材”先
体坛英语资讯:Bayern, Dortmund secure wins in German Bundesliga
比特币滑向6000美元关口
The Charm of Music 音乐的魅力
体坛英语资讯:South Korean Lim claims title in PyeongChang Games short track mens 1,500m
国内英语资讯:Xi sends Spring Festival greetings to HK youth
国际英语资讯:Morocco reiterates support to Iraqs sovereignty, territorial integrity
国际英语资讯:Chinese Lunar New Year celebration kicks off in Singapore
体坛英语资讯:Kenyans eye Lisbon Half Marathon win, rule out world record attempt
利比里亚前总统获伊布拉欣獎
国际英语资讯:Syrian govt rejects UN-led constitutional committee
国际英语资讯:Philippines Duterte says unfazed by ICC move
体坛英语资讯:Zhejiang still has chance to enter playoffs after ending its losing streak
国内英语资讯:Beijing sees longest dry spell in 47 yrs
情人节送啥好?看看这些“反面教材”先
国内英语资讯:Nasdaq to celebrate Chinese New Year through special opening bell
以色列称空袭“重创”伊朗和叙利亚军队
国内英语资讯:Economic Watch: 40 years on, the rising power of Chinese consumers
国内英语资讯:Chinas growing innovation capacity to play bigger role in global health: Bill Gates
体坛英语资讯:Frankfurt, Schalke advance into German Cup semifinals
国内英语资讯:China, ASEAN to begin consultation on Code of Conduct in South China Sea in March
The Most Beautiful Woman In the World 世界上最美的女人
体坛英语资讯:Real Madrid warm up for PSG with 5 against Real Sociedad
国内英语资讯:Spotlight: Xis Spring Festival greetings touch, inspire overseas Chinese
体坛英语资讯:Dahlmeier crowned in womens biathlon sprint, Kuzmina falters at PyeongChang Winter Olympic
国内英语资讯:China to make upcoming SCO summit success through joint efforts: FM
国内英语资讯:Chinese research ship completes maritime mission in Antarctica
体坛英语资讯:Brazils Atletico Mineiro sack coach after row with reporter
国际英语资讯:Martin Schulz resigns as German SPD chief
国际英语资讯:Spotlight: Trump stresses safer schools, mental health as Florida shooting sparks debates ov
不限 |
英语教案 |
英语课件 |
英语试题 |
不限 |
不限 |
上册 |
下册 |
不限 |