1. For many patients, institutional care is the most ________ and beneficial form of care.
A. pertinent相关的中肯的
B. appropriate合适的
C. acute敏锐的急性病,chronic慢性病
D. persistent坚持
answer:B
2. Among all the changes resulting from the ________ entry of women into the work force, the transformation that has occurred in the women themselves is not the least important.
A. massive大量的
B. quantitative关心数量关心数字的
C. surplus多余的过剩的
D. persistent难以对付的可怕的
resulting from来源于
is not the least important = is most important
answer:A
3. Mr. Smith became very ________ when it was suggested that he had made a mistake.
A. ingenious聪明的敏锐的
B. empirical凭经验的非理论的arbitrary主观的凭经验的
C. objective客观的
D. indignant愤怒的resent恼怒憎恨 antagonist愤怒的排外的
blunder犯错误
commit a blunder
answer:D
4. Rumours are everywhere, spreading fear, damaging reputations, and turning calm situations into ________ ones.
A. turbulent混乱的不安宁的
B. tragic悲剧的
C. vulnerable脆弱的易受伤害的
D. suspicious可疑的
answer:A
5. The ________ cycle of life and death is a subject of insterest to seiectists and philosophers alike.
A. incompatible矛盾的不相容的
B. exceeding非常的极度的
C. instantaneous
D. eternal永恒的
answer:D
6. She remains confident and ________ untroubled by our persent problems.
A. indefinitely不确定的模糊的
B. infinitely极端的无限的极大的
C. optimistically乐观的
D. seemingly表面的看上去的
untroubled平静
answer:C
7. Fiber-optic cables can carry hundreds of telephone conversations ________.
A. simultaneously同时
B. spontaneously自然的
C. homogeneously同等性质的
D. contemporarily同时代的当代的
answer:A
8. The police were alterted that the escaped criminal might be in the ________.
A. vain空的虚无飘渺的
B. vicinity附近周围
C. court法院
D. jail监狱
answer:B
9. Whether you live to eat or eat to live, food is a major ________ in every familys budget.
A. nutrition
B. expenditure花费费用
C. routine例行公事常规
D. provision供应量
budget预算
answer:B
10. Now a paper in Science argues that organic chemicals in the rock come mostly from ________ on earth rather than bacteria on Mars.
A. configuration结构分布形状
B. constitution宪法事物的一般结构
C. condemnation批评责难
D. contamination化学污染放射性污染
answer:D
2014年1月G类雅思写作预测(小作文)
2014年雅思阅读重点文章预测及题型回顾
托福考试部分考场环境介绍及考场经验
2013年8月3日雅思口语预测
2014年2月G类雅思写作预测(重点排序)
2014年2月雅思听力预测(重点划分)
2014年3月A类雅思写作预测(重点划分)
8月雅思写作预测(带人正)
10.11及10.13雅思考试预测
8月17日雅思写作考试预测
2014年1月雅思写作预测(重点排序)
2013年7月18日雅思口语预测完整版
2014年1月9日雅思写作预测
2012年12月15日雅思考试听力预测
8月29日雅思口语小范围预测
2013年3月23日雅思考试全面预测
2014年雅思阅读考试趋势分析
第一部分:雅思阅读:2012年11月雅思考试重点大解密
2013年9月雅思写作预测
2012年12月8日雅思考试全面预测
2014年3月雅思口语预测 Part 1
2014年2月A类雅思写作预测(重点排序)
2014年2月雅思考试口语话题预测
2014年3月雅思口语预测 Part 2
2014年雅思写作备考建议
2013年11月9日雅思口语预测
2014年2月雅思口语话题预测
2014年2月13日雅思考试内容预测2:口语
2014年雅思阅读重点文章预测及题型回顾
2012年9月1日、6日雅思考试预测(凉月版)
不限 |
英语教案 |
英语课件 |
英语试题 |
不限 |
不限 |
上册 |
下册 |
不限 |