1. The peotry of Ezra Pound is sometimes difficult to understand because it contains so many ________ references.
A. obscure
B. acute
C. notable重要的显著的
D. objective客观的真实的
peotry诗
references :参考书典故推荐信
reference letter = recommendation letter
absurd荒谬的可笑的
obscure晦涩的
ambiguous模棱两可的晦涩难懂的
instant dictionary快速字典
answer:A
2. The major was asked to ________ his speech in order to allow his audience to raise questions.
A. constrain
B. conduct指挥
C. condense浓缩使简介
D. converge豫东物体的集聚和汇合思想和思潮的荟萃
con:前缀代表together
自己判断太简单的单词一定不会考
answer:C
3. The morning news says a school bus ________ with a train at the junction and a group of policemen were sent there immediately.
A. bumped 【bumped against/on运动物体撞静止物体】
B. collided 【collide with两个运动的物体相撞两国冲突】
C. crashed飞机失事砸碎打碎崩溃【关于崩溃的词:crumple、collapse 】
D. struck【strick打击、stikingly令人惊讶地】
boost you up
a bundle of pundits一捆牛人
fist拳头
two-fisted sportsman全能运动员【two-fisted左右开弓】
bite咬着
morphine麻醉剂
hypnosis催眠
bite the bullets咬住子弹
answer:B
4. Sometimes patients suffering from severe pain can be helped by drugs that arent really drugs at all ________ sugar pills that contain no active chemical elements.
A. or rather
B. rather than
C. but rather【nobut rather不是而是】
D. other than
severe:严重的
relieve缓解
sugar pills糖片
therapy疗法
remedy解决问题地方法治愈疾病的方法
comedy喜剧
【常考连词】
orraher = accurately speaking
A rather than B宁要A不要B
if = provided that
all alone 独自独立地
all the +形容词比较级【副词连接副词】
e. g. You will be all the better for a holiday.
你渡一次假会更好。
for certain = certianly
for all that后面跟从句= despite that尽管虽然
in that = because
let alone至于更不用说= not to mention that
but for = except for ; without莫非要不是
but that = except that后面跟从句
but then = on the other hand
now that既然
answer:C
5. We are writing to the manager ________ the repairs recently carried out at the above address.
A. with the exception of 【exception除了】
B. with the purpose of 【purpose以为目的】
C. with reference to = refer to
D. with a view to【view观点不是风景】
介词+名词+介词只看中间地名词
^^^^
prefer更喜欢
preference n倾向
right - handed preference
answer:C
6. When I said goodbye to her, she ________ the door.
A. saw me at在门口看着我
B. set me off
C. sent me to 【sent Tim to Lejing Tim是一只dog】
D. showed me to
按照英美国家的礼仪,送客人只送到门口
answer:D
7. In the meantime, the question facing business is whether such research is ________ the costs.
A. worth
B. worth of 【sth. worth of钱的数目】
C. worthy
D. worthwhile
trustworthiness可信度
trust信任度
worthy值得
ness名词后缀
trusetworthy值得信任的
credit card信用卡
credibility信用
反意:liar外国人最痛恨别人说他liar
be worth something = be worth doing something = be worthy of something = be worthy to be soemthing = be worthy of doing something
现在考试所有的worth和worthy只出现在阅读中
answer:A
8. During the nineteen years of his career, France Battiate has won the ________ of a wide audience outside Italy.
A. enjoyment
B. appreciation赢得了别人地欣赏
C. evaluation对于抽象意义的评估评价【 assessment 评估评价asset企业的不动产财产资产】
D. reputation名声名望【fame prestige以上均为名声名望】
tenor男高音
appr开头的单词
appreciation赢得了别人地欣赏
appreciable可以理解的
appropriate
approximate
appreciation
answer:B
9. Although most dreams apparently happen ________, dream activity may be provoked by external influences.
A. spontaneously自发地自然冲动地【spon】
B. simultaneously同时地adv 【simul】
C. homogeneously同等地同样地同等性质地【semi- - 半homo-= equal homosexual同性恋gene基因-geneous代表性质】
D. instantaneously瞬间灿烂地昙花一现地
apparently
provocative
provoked激怒激发
elicit激起
ignite点燃燃起
三剑客词汇A
B. C
answer:A
10. He is holding a ________ position in the company and expects to be promoted soon.
A. subordinate初级的附属的次要的
B. succeeding继承成功继续【-ceed = to go 】
C. successive继续的连续的
D. subsequent继续连续
sub suc都代表under
subconscious潜意识的
subdue压制征服
sublime庄严的崇高的
submarine潜水艇
submit - mit = send提交主张
transmit传播transmission n
subscribe签名定购捐助
-scribe = write
describe描述
prescribe处方
substitute代替品代理人
subtitle字母
suburb市郊农村【urb城市】
urban城市
urbanization城市化
answer:A
高考英语作文详解 日记
高考英语满分作文 公园要不要收门票?
高考英语作文热点话题词汇
高考作文类型之通知notice
高考英语满分作文 英语作文(Studying Abroad)
高考英语作文之日记写作指南
高考英语作文之书信写作指南
2008年高考英语写作指导范文精选
高考英语作文:幸福的家庭
高考英语满分作文 Snakes(蛇)
高考英语作文模版推荐一
高考英语满分作文 关于良好师生关系
2008年高考英语应对策略与基础写作指导
高考英语作文模版推荐三
高考英语满分作文 The EConomic Zone(海南经济特区)
高考英语满分作文 Bamboo(竹子)
高考英语满分作文 Advertisement-广告
高考英语满分作文 时间是宝贵的(THE VALUE OF TIME)
高考英语满分作文 写邮件简述18岁成人宣誓仪式的感受
高考英语满分作文 英语作文(Good Manners)
高考英语作文:乡村的秋天
高考英语满分作文 Dogs(狗)
高考英语作文详解说明文
高中英语作文 Stop Polluting the Water(停止污染水)
高考英语满分作文 谈谈写英语日记的好处
高考英语作文详解 议论文
高考英语满分作文 Tiger(老虎)
高中英语作文 Saving Our Earth(拯救地球)
高考英文写作务必提高“结构设计能力”
高考英语满分作文(幸福的家庭)
不限 |
英语教案 |
英语课件 |
英语试题 |
不限 |
不限 |
上册 |
下册 |
不限 |