1.
A) The increase in beachfront property value.
B) An experimental engineering project.
C) The erosion of coastal areas.
D) How to build seawalls.
2.
A) To protect beachfront property.
B) To reduce the traffic on beach roads.
C) To provide privacy for homeowners.
D) To define property limits.
3.
A) By sending water directly back to sea with great force.
B) By reducing wave energy.
C) By reducing beach width.
D) By stabilizing beachfront construction.
4.
A) Protect roads along the shore.
B) Build on beaches with seawalls.
C) Add sand to beaches with seawalls.
D) Stop building seawalls.
Questions 5 to 7 are based on the lecture youve just heard.
5.
A) A kind of exchange.
B) A kind of business.
C) A commercialized exchange.
D) An international friendship association.
6.
A) Free food and lodging.
B) Learning English.
C) Staying with English families.
D) Meeting young people.
7.
A) Most of them are satisfied.
B) Most of them are very happy.
C) Most of them are unhappy.
D) Most of them are not satisfied.
听力原文以及答案:
C C B D C D A
听力原文:
Passage 1
Your professor has asked me to talk to you today about the topic that should be of real concern to civil engineers: the erosion of US beaches. Let me start with some statistics. Did you know that 90% of the coast in this country is eroding, on the gulf of Mexico for instance, erosion averages 4 to 5 feet per year. Over the past 20 years, there has been an increase in building along the coast, even though geologists and environmentalists have been warning communities about problems like erosion. Someway communities have tried to protect their building and roads and to build seawalls. However geologists have found that such stabilizing structures actually speed up the destruction of the beaches. These beaches with seawalls, called stabilized beaches, are much narrower than beaches without them. You may wonder how seawalls speed up beach loss. The explanation is simple. If the flow of the beaches is gentle, the water energy is lessened as it washes up along the shore. It is reduced even more when it returns to the sea as it doesnt carry back much sand. On the other hand, when the water hits the nearly vertical face of the seawall, it goes straight back to the sea with the full force of its energy and it carries back a great deal of sand. Because of the real risk of losing beaches, many geologists support a ban on all types of stabilizing construction on shore lines.
Questions 1 to 4 are based on the lecture youve just heard.
1.
What is the speaker mainly discussing?
2. Why do communities build
seawalls?
3. How does a gently sloping beach help prevent erosion?
4. What
would the speaker probably advise engineers to do?
Passage 2
In Britain the biggest number of working foreigners comes from the odd system know as au pair. Every week hundreds of girls arrive from strange capitals to live with English families. They are called au pairs. An au pair girl stays with the family and has free food and lodging. In return she does light work in the house. This system began as a genuine exchange, but now has become a commercial bargain between families who need help and girls who need to learn English. As learning languages has become more important, so the numbers involved have gone up.
The system succeeds fairly well so far as
teaching the girls English is concerned. But it is debatable how far it increases international friendship. There is a basic conflict of objectivesthe hosts want cheap labor, the girls want leisure and language. The girls often find it hard to meet English people of their own school ages, for the language schools and clubs are made up of other foreigners.
In spite of its
shortcomings, the au pair system has probably played some role in breaking down frontiers. The British Vigilance Society estimates that 15 percent of the girls are very happy, 15 percent very happy, and 70 percent more or less content; but only a small minority keep in touch after they go back home.
Questions 5 to 7
are based on the passage youve just heard.
5. What does the au pair system mean now?
6. What is NOT mentioned as an advantage of the au pair system for the girls?
7. How do the girls feel about the system?
题解:
Passage1
这是一篇讲座性的文章。这类文章的特点是开头第一句话往往告知演讲的目的、主要议题等。该文在开头就指出中心是谈有关美国海岸被侵蚀的问题。接着用数字和例子印证该问题的严重性。演讲者分析了造成这一现象的原因是人们建楼、修路和建防护堤。然后着重分析建防护堤对海岸的影响。最后号召人们停止在海岸连修建任何稳固性建筑。
1.C
该题是主旨题。从文章第一句可知。
2.C 该题是细节题。从 communities have tried to protect their
building and roads and to build seawalls.可知。
3.B 该题是细节题。从If the flow of the
beaches is gentle, the water energy is lessened as it washes up along the shore.
It is reduced even more that returns to the sea so it doesnt carry back much
sand.
4.D 该题是细节题。由最后一句可知。
Passage 2
本文谈到了英国的au pair
system,即互裨或平等互惠制度。每星期,数以百计的女孩从世界各地来到英国,和英国家庭生活在一起,通过帮助做较轻的家务来换取免费食宿。此制度已成为需要协助家务的家庭和需要学习英语的女孩们间的一种商业交易。由于学英语变得日益重要,互裨女孩的数量不断增多。
上海正大广场开启迪士尼魔幻之旅
国内英语资讯:Vice premier stresses aesthetic education
斯诺登将在2月竞选英国大学学生校长
《月亮与六便士》既是对爱德华七世的讽刺,也是一部高更的传记...
对付生活中最惹人厌的人的8种方法!来看看你身边有没有这种人...
八大噩梦解析:为什么过去这么久,还是会梦到高考?
3D打印术:一天内造出232平米楼房
重500公斤“连体鲸鱼”尸体惊现墨西哥
奥朗德恢复单身 爱丽舍宫不再有“第一女友”
寒假同学聚会 精彩桌游欢乐多
索契冬奥会男厕现双马桶 好基友臭味相投?
贾斯汀比伯粉丝引起粉丝版世界大战
工作力:好员工会自觉去做的14件事
国内英语资讯:Premier Li encourages China, Germany to enhance cooperation, safeguard multilateralism
父母用四招帮助大学毕业的子女找到工作
纽约警察逮捕乱穿马路老人 华裔老人不会说英语
同病相怜 希拉克夫人对瓦莱丽表同情
没职场经验不要紧:职场高中一个样
老外在中国:我在中国考驾照 四次才通过
神探夏洛克中国受热捧 被赞制作精良
曼德拉雕像耳藏铜兔 当局不满要求去掉
英国移民需接受英语技能测试才能享受福利
求被分手!女子增肥38斤逼男友说拜拜
女神是怎样P成的?匈牙利女歌手MV揭秘
三招学会自我表扬:职业形象大提升
广告的轰炸式推广已威胁资讯业生态
奥朗德首次探望“第一女友” 和新欢交往已有两年
金球奖颁奖典礼教给我们的职场沟通技巧
感人友情:男孩为支持患癌小伙伴剃光头
今天你读到最美好的文字
| 不限 |
| 英语教案 |
| 英语课件 |
| 英语试题 |
| 不限 |
| 不限 |
| 上册 |
| 下册 |
| 不限 |