Hello, everyone, I m Liu Dongdong. I m a student. There are three people in my family-my father, mother and I.
My father is 40 years old. He is a worker. I think he is a good worker. Because he works very hard. He gets up very early every day and he works for more than 10 hours a day. So he is always busy, he looks very tired when he gets home. He likes reading newspapers. He usually reads it after supper. So he gets lots of news.
My mother is 38 years old. She is a worker too. She works in a very small factory. She is not tall and she has two big eyes. She loves me and she is good for me. She always buys some books for me. She wants me to be a top student. She also cares for my diet and life.
I m 15 years old. I wear glasses. I like reading. I always read books after school. I like singing, too. My favorite singer is Jay Chou. His music is very nice. What do you think of him? I also like making friends. If you want to meet me, please write to me.
Oh, my parents love me and I love them, too. My family is a happy family.
从2014年考研英语阅读真题看小技巧
2015考研英语阅读理解精选20篇(第九篇)
考研英语阅读培养适合自己的方法和习惯
2014年考研英语阅读理解冲刺真题解析(三)
2014年考研英语阅读分析细节题考查15道
2015考研英语阅读理解精选20篇(第十八篇)
2015考研英语阅读理解精选20篇
2015考研英语阅读理解精选20篇(第三篇)
2015考研英语阅读理解精选20篇(第五篇)
2015考研英语阅读理解精选20篇(第十篇)
2015考研英语阅读备考指南
考研英语阅读历年真题总结之快速选中
2014年英语阅读给2015年考生的启示
2014考研英语二真题阅读理解(Text 1)
2015考研英语阅读理解精选20篇(第六篇)
2015考研英语阅读理解精选20篇(第十六篇)
2014考研英语二阅读以细节题和推断题为主
直击2014年考研英语阅读真题掌握复习技巧
2014考研英语阅读理解练习四
2015考研英语阅读理解精选20篇(第十九篇)
2014考研英语二真题阅读理解(Text 2)
考研英语阅读历年真题总结之必要排除
2015考研英语高分的前提阅读理解
2015考研英语阅读理解应试策略
2014年考研英语一真题详解阅读理解text3
考研英语阅读干扰项主题偷换例题分析
2015考研英语阅读韩剧来自星星的你热播分析
2015考研英语阅读精选20篇(第十二篇)
2015考研英语阅读理解精选20篇(第八篇)
2015考研英语阅读理解精选20篇(第十七篇)
不限 |
英语教案 |
英语课件 |
英语试题 |
不限 |
不限 |
上册 |
下册 |
不限 |