You take notice in some places, youll see the fact that most smokers are young people and even some are middle school students. It is said that in China the number of the people smoking is about 0.3billion.
Why do so many people smoke? Some think that smoking is pleasure, some believe that they can refresh themselves by smoking. In fact, smoking is a bad habit, which has great harm to peoplehealth. The study of smoking shows that many kinds of illnesses have something to do with smoking. Smoking itself is a waster. It costs one so much money, Besides, many fires are caused by careless smokers. Today more and more people all over the world want to give up smoking. If youre mot a smoker, dont start.
英语四级考试阅读习题及答案解析(2)
英语四级考试阅读习题及答案解析(6)
英语四级阅读理解长难句练习(七十四)
英语四级阅读理解长难句练习(八十四)
六级阅读训练:"光棍节"起源于打麻将?
大学英语四级100条阅读难句-sentence 1
英语四级考试阅读习题及答案解析(3)
英语四级阅读理解长难句练习(六十九)
英语四级阅读理解长难句练习(五十九)
英语四级养成二次阅读习惯 培养逻辑推理能力
英语四级考试阅读习题及答案解析(5)
英语四级阅读:从颜色洞察人的性格
英语四级阅读理解长难句练习(七十二)
英语四级仔细阅读第一篇原文
英语四级阅读理解长难句练习(五十六)
英语四级阅读理解长难句练习(六十二)
英语四级阅读理解长难句练习(六十三)
大学英语四级考试阅读理解练习19篇之智力
英语四级阅读理解模拟题及答案详解26
英语四级阅读理解长难句练习(八十三)
四级阅读练习:裸色-时尚也是种族主义者吗?
大学英语四级100条阅读难句-sentence 2
英语四级考试阅读备考材料(1)
英语四级阅读理解长难句练习(五十八)
大学英语四级阅读理解练习题(1)
大学英语四级100条阅读难句-sentence 7
英语四级阅读理解长难句练习(六十四)
英语四级阅读全攻略:细节题解题思路
大学英语四级阅读理解练习题(3)
英语四级阅读理解长难句练习(七十九)
不限 |
英语教案 |
英语课件 |
英语试题 |
不限 |
不限 |
上册 |
下册 |
不限 |