初中三年级英语阅读 阅读理解及答案解析(十一)
My friend Matt and I arrived at the Activity Centre on Friday evening. The accommodation wasnt wonderful,but we had everything we needed (beds,blankets,food),and we were pleased to be out of the city and in the fresh air.
On Saturday morning we met the other ten members of our group. Cameron had come along with two friends,Kevin and Simon,while sisters Carole and Lynn had come with Amanda. There were some other members I didnt know. We had come from different places and none of us knew the area.
We knew we were going to spend the weekend outdoors,but none of us was sure exactly how. Half of us spent the morning caving while the others went rock-climbing and then we changed at lunchtime. Matt and I went to the caves(岩洞) first. Climbing out was harder than going in,but after a good deal of pushing, we were out at last. Though we were covered with mud,we were pleased and excited by what wed done.
根据短文内容,选择正确答案。
1. The writer spent the Saturday morning _____.
A. rock-climbing
B. sleeping
C. meeting friends
D. caving
2. There were _____ members in all in the writers group.
A. 6 B. 8 C. l0 D. 12
3. We can learn from the passage that _____.
A. some of the group had been there before
B. the group had done rock-climbing many times
C. some of the group already knew each other
D. group all came from the same city
4. The write thought her weekend was _____.
A. interesting B. relaxing
C. frightening D. unpleasant
5. This passage mainly talks about ____.
A. the writers friends at the Activity Centre
B. the writers experience at the Activity Centre
C. outdoor sports at the Activity Centre
D. how to go rock-climbing and caving
答案及解析:
1. 选D,根据文中说明Half of us spent the morning caving while the others went rock-climbing. Matt and I went to the caves(岩洞) first.可以判断出应该选择D。
2. 选D,Matt and I 还有the other ten members。
3. 选C,A. B. D.均可以从文中找到证据证明其是不正确的。我们知道Cameron had come along with two friends,可以知道C项是正确的。
4. 选A。
5. 选B,总揽全文,可以知道B项为最佳答案。
GRE阅读高频机经原文:Mystery of the Anasazi
GRE阅读高频机经原文:Supernovae&Obscurat by dust
GRE阅读高频机经原文及答案:Design-Engineering
GRE阅读高频机经原文及答案:Supernova
GRE阅读高频机经原文及试题:蝙蝠的回声定位
GRE高分逻辑有哪些常见思维
GRE阅读高频机经原文及题目:能源消费(逻辑)
GRE阅读高频机经原文及答案:地球冷暖周期
GRE阅读高频机经原文:彗星的pristine relics
GRE阅读和国外文化的联系
GRE阅读高频机经原文:Maya遗迹
GRE阅读高频机经原文:Maya文明
GRE阅读高频机经原文及答案:法国二月革命
GRE阅读高频机经原文及答案:Sea Cow
GRE阅读理解做题有哪些技巧
GRE阅读关键字介绍分析
GRE阅读如何突破取得高分
GRE阅读高频机经原文及答案:鸟叫研究
GRE阅读高频机经原文及题目:鹿背上的hamp
GRE阅读高频机经原文及答案:小说Mary Barton
GRE阅读高频机经原文:戏剧家Lloyd Webber
GRE阅读难句解题原则
GRE阅读如何进行快速定位
GRE阅读高频机经原文:Music----Landowska
GRE经典阅读句式总结
GRE阅读高频机经原文及答案:舞蹈物理动作分析
多了解国外知识有益于GRE阅读
GRE阅读常见的三种主体结构
GRE阅读研究式学习方法
GRE阅读高频机经原文:Snowshoe hare population
| 不限 |
| 英语教案 |
| 英语课件 |
| 英语试题 |
| 不限 |
| 不限 |
| 上册 |
| 下册 |
| 不限 |