Monday, November 19, 2007
1. Col A : Least +ve integer with 3 different prime factors, each greater than 6
Col B : 1001
Ans: C
2. Twice the sum of 3 integers x ,y and z when divided by 7 gives remainder =1
wt is the remainder when x+y+z is divided by 7.?
A. 0
B. 1
C. 2
D. 3
E. 4
Ans : E
3.The area of rectangular region R is equal to the area of rectangular region T.
The Ratio of the length to the width of R is 3 to 1.
the length width of T are 12 W, respectively.
Col A : w
Col B : 4
Ans: C
4. Area of a square is 9 and that of a rectangle is 8.
ColA ColB
perimeter of square perimeter of rectangle
Ans: D
5. Where will the point of intersection of the lines 3x - 5y = 7 and 2x + 10y = - 3 lie?
A. On X-Axis
B. On Y-Axis
C. In Quadrant I
D. In Quadrant III
E. In Quadrant IV
Ans : E
6. There are 37 employees in a company X. The month of july has more number of birthdays than any other month
in the year.
Col A: Number of Birthdays in July
Col B: 3
Ans: A
7. + +
Ans : 1
8. X^2-x-2 = 0. Number of possible value of X..?
Ans: 2
9. F = x^2 + x
Col A : F
Col B : F + F
Ans : A
10. Two Isosceles triangle was drawn, equal sides are 1, 1 in both triangle. Angle between equal side in
one triangle is X, and in
second is Y. and given X Y.
Col A: area of triangle with angle X
Col B: area of triangle with angle Y
Ans: A
11. Consider circle with centre O. AB is a chord of the circle. AOB is a right angle. C is a point on the
circumference of the circle
such that angle BOC = 60 degrees. Compare:
Col A: Area of Triangle AOB
Col B: Area of sector BOC
Ans: A
如何利用BBC学好雅思的听力
学会预测雅思听力的技巧
雅思听力备考的建议
雅思听力的复习计划
雅思听力交通场景的练习
雅思听力题型全解——地图题(Maps)
学会预测雅思听力题
雅思听力Section 1常见场景总结
分享:雅思听力三个月复习计划
雅思听力能力提高不会马上见效
雅思听力审题技巧介绍
熟悉雅思听力机经重在熟悉雅思的"故事"
做好雅思听力笔记需要做到的两件事
雅思听力的反应速度提高方法
雅思听力水平的提高需要循序渐进
雅思听力考试常用猜题技巧
雅思听力填空题型解题技巧
雅思听力之关系词的妙用
雅思听力填空题特点的分析
雅思听力选择题的做题技巧
雅思听力冲刺备考四步
雅思听力:四种有效提高听力水平的练习方法
雅思听力语篇衔接手段
雅思听力考试需要把握的六大原则
雅思听力考试高分细节6项
雅思听力资料:动物场景的分析
解读雅思听力考试与海外留学生活的秘密关系
雅思听力场景——新生报到篇
雅思听力高分:读题最重要
雅思听力单选题的做题技巧
| 不限 |
| 英语教案 |
| 英语课件 |
| 英语试题 |
| 不限 |
| 不限 |
| 上册 |
| 下册 |
| 不限 |