考生如果觉得复习gre数学考试比较难不妨从这些题目练习开始,每篇都是按照分类给大家列举了一些典型题目,本篇主要是针对gre数学考试代数文字题型方面的典型题目及答案。下面是1-10题。
1. Brand R coffee costs $3.25 per pound and brand T coffee costs $2.50 per pound.
The number of pounds of brand R in a mixture of brands R and T that costs $3.00 per pound.
1.2
答案:D
2.A manufacture packages soap powder in container of three different sizes. The amount of soap powder in a full large container could fill exactly 3 of the medium containers or exactly 5 of the small containers. If an equal number of small and larger containers are to be filled with the amount of soap powder that would fill 90 medium containers, how many small containers will be filled?
A.25
B.27
C.30
D.45
E.55
答案:A
3.A rectangular floor 18 feet by 10 feet is to be completely covered with carpeting that costs x dollars per square yard. In terms of x, how many dollars will the carpeting cost?
A.20x
B.28x
C.60x
D.180x
E.540x
答案:A
4. A widow received 1/3 of her husbands estate, and each of her three sons received 1/3 of the balance. If the widow and one of her sons received a total of $60,000 from the estate, what was the amount of the estate?
A.$90,000
B.$96,000
C.$108,000
D.$135,000
E.$180,000
答案:C
5.At 9:00 a.m. train T left the train station and two hours later train S left the same station on a parallel track. If train T averaged 60 kilometers per hour and train S averaged 75 kilometers per hour until S passed T, at what time did S pass T?
A.2:00p.m
B.5:00p.m
C.6:00p.m
D.7:00p.m
E.9:00p.m
答案:D
6.The charge for a telephone call made at 10:00 a.m. from City Y to City X is $0.50 for the first minute and $0.34 for each additional minute. At these rates, what is the difference between the total cost of three 5-minute calls and the cost of one 15-minute call?
A.$0.00
B. $0.16
C. $0.32
D. $0.48
E. $1.00
答案:C
7.A consumer insulates a house with material bought at 20 percent off the list price of $370.If the consumer also receives a rebate of $25 from the manufacturer of the material, how much does the material cost the consumer、
A. $238
B.$240
C.$263
D.$271
E.$325
答案:D
8.What was the original price of an item if a discount of 20 percent reduced the price to $100?
A.$80
B.$120
C.$125
D.$150
E.$250
答案:C
9.Of the 400 cadets in a graduating class, 30 percent were women and, of these, 1/5 became instructors. If the number of men who became instructors was twice the number of women who became instructors, how many of the men became instructors?
A.120
B.48
C.40
D.24
E.20
答案:B
10. A company paid $500,000 in merit raises to employees whose performances were rated A,B, or C. Each employee rated A received twice the amount of the raise that was paid to each employee rated C; each employee rated B received 3/2 times the amount of the raise that was paid to each employee rated C. If 50 workers were rated A, 100 were rated B, and 150 were rated C, how much was the raise paid to each employee rated A ?
A.$370
B.$625
C.$740
D.$1,250
E.$2,500
答案:E
每到题目都是关于gre数学考试的典型题目,考生可以根据题目来复习知识点,这样更有针对性。
上海牛津版一年级英语Unit3 This is my mum教案
一年级英语上册教案Unit1 My classroom第一课时
新起点小学一年级英语下册Unit11 Toys教案
一年级英语教案Module1 unit6 Mid-Autumn Festival
上海牛津版一年级英语下册Unit9 Revision第二课时教案
上海版牛津一年级英语教案Unit8 Playtime(总五课时)
新课标小学英语第一册期末考试百词范围
苏教版小学一年级英语下册Unit5 On the road教案
上海牛津版一年级英语下册Unit2 Small animals教案
沪教版小学英语一年级下册教案unit1课时6
沪教牛津版小学英语一年级上册 unit9 教案
牛津版小学一年级英语上册Unit1 Hello教案
沪教版小学英语一年级下册教案unit1课时1
一年级英语Module1 unit6 Mid-Autumn Festival教案
一年级英语上册教案Unit1 My classroom第一课时教案
新起点小学一年级英语教案Unit7 Fruit
一年级英语上册教案 Unit 1 第二课时
牛津小学一年级英语Unit5 Fruit教案(五个课时)
上海牛津版一年级英语下册Unit3 Colours教案(1)
上海牛津版一年级英语Unit2 Small animals第四课时教案
一年级英语上册教案 Unit1My classroom 第三课时
上海版牛津一年级英语教案 Unit 3 My abilities
苏教版牛津小学一年级英语教案Unit1 What`s your name
上海牛津版一年级英语Unit7 My family教案
沪教牛津版一年级英语上册教案Unit1 My classroom第二课时
牛津版一年级英语上册unit5 Fruit教案(3)
沪教牛津版小学英语一年级上册 Unit 3 第二课时教案
上海牛津版一年级英语下册教案Unit9 Revision(3)
一年级英语上册Unit1 My classroom第三课时教案
上海牛津版一年级英语Unit 9 Revision单元分析教案
不限 |
英语教案 |
英语课件 |
英语试题 |
不限 |
不限 |
上册 |
下册 |
不限 |