考生如果觉得复习gre数学考试比较难不妨从这些题目练习开始,每篇都是按照分类给大家列举了一些典型题目,本篇主要是针对gre数学考试算术方面的典型题目及答案。下面是41-50题。
41.At College C there are from 2 to 4 introductory philosophy classes each semester, and each of these classes has from 20 to 30 students enrolled. If one semester 10 percent of the students enrolled in introductory philosophy failed, what is the greatest possible number who failed?
A.12
B.10
C.8
D.6
E.3
答案:A
42.In each of the years 1983 and 1984, the total number of automobiles sold in the United States was 1.2 million more than in the previous year.
Percent increase in the number of automobiles sold in 1983 over 1982
Percent increase in the number of automobiles sold in 1984 over 1983
答案:A
43.A school district has 1989 computers, which is approximately one computer for every 68.6 students. Of the following, which is the closest approximation, in thousands, of the number of students in the school district?
A.30
B.120
C.140
D.160
E.200
答案:C
44.If the sum of five consecutive even integers is 70, what is the value of the greatest of the five integers.
A.12
B.14
C.18
D.20
E.22
答案:C
45.The sum of the first 50 positive integers is 1275. What is the sum of the integers from 51 to 100, inclusive?
A.2525
B.2550
C.325
D.3775
E.5050
答案:D
46.The numbers in a table are arranged in 10 rows and 4 columns such that one number is placed at the intersection of each row and column. How many numbers are contained in the table、
A.14
B.40
C.400
D.104
E.410
答案:B
47.In how many of the integers between 1 and 100 does the digit 5 occur exactly once?
A.10
B.18
C.19
D.20
E.21
答案:B
48.If n is any prime number greater than 2, which of the following cannot be a prime number?
A.n-4
B.n-3
C.n-1
D.n+2
E.n+5
答案:E
49.If the range of the six measurements 140, 125, 180, 110, 165, and x is 80, which of the following could be the value of x?
A.60
B.85
C.190
D.220
E.245
答案:C
50.The 10 households on a certain street have household incomes that range from $34,000 to $150,000 and an average household income of $60,000. If the household with the highest income and the one with the lowest income are excluded. What is the average household income for the remaining 8 households?
A.$41,600
B. $47,000
C. $52,000
D. $61,000
E. $75,000
答案:C
每到题目都是关于gre数学考试的典型题目,考生可以根据题目来复习知识点,这样更有针对性。
经典作文范文及专家点评:好文章坏文章
12月四级写作预测:我对跳槽的看法
经典范文及点评:以个人魅力交流
四级经典范文及专家点评:为接受大学教育工作
经典范文及点评:艺术与幽默
经典范文及点评:我为什么当老师
四级冲刺阶段——作文常用写作方法
四级冲刺阶段——写作20个必备句型
四级考试作文范文——7-day Holiday
四级考试作文范文——Salary or Interest
经典范文及点评:如何做好发言
经典作文范文及专家点评:大学生的压力
四级经典范文及专家点评:关于智力
四级写作预测:"沉默是金"不一定是好事
经典范文及点评:21世纪合格人才必备技能
12月四级写作预测:父母是最好的老师
四级写作常见话题及范文:压力
四级经典范文及专家点评:语言学习中如何改错
经典范文及专家点评:考试对教育负面影响
四级写作六种最常见开头法
四级考试作文范文——我对考研热潮的看法
四级写作常见话题及范文:人际交往与通讯科技
经典范文及点评:求职信
四级经典范文及专家点评:成功演讲十大秘诀
四级写作常见话题及范文:大学生活学习
经典作文范文及专家点评:课堂参与
经典范文及点评:自我创业
经典作文范文及专家点评:留学在外
经典作文范文及专家点评:美国的高等教育
经典范文及点评:装饰品的重要性
不限 |
英语教案 |
英语课件 |
英语试题 |
不限 |
不限 |
上册 |
下册 |
不限 |