考生如果觉得复习gre数学考试比较难不妨从这些题目练习开始,每篇都是按照分类给大家列举了一些典型题目,本篇主要是针对gre数学考试算术方面的典型题目及答案。下面是11-20题。
11. Of the following, which is most nearly equal to 2/3?
A.3/4
B.5/6
C.7/9
D.11/15
E.15/21
答案:E
12. One month Mary used 1/6 of her monthly salary for a car payment and 1/4 more than the car payment for rent. What fraction of her monthly salary did Mary use that month for the car payment and rent combined?
A.5/24
B.3/8
C.5/12
D.1/2
E.7/12
答案:B
13.For which of the following pairs of integers is the least common multiple of the integers minus their greatest common divisor the greatest?
A.3,12
B.5,6
C.10,20
D.11,12
E.15,30
答案:D
14. X percent of 24 is 12
x
50
答案:C
15.When x+2 is divided by 5 the remainder is 3
The remainder when x is divided by 5
2
答案:B
16.In a list of numbers, the first number is 3, the second is 4, and each subsequent number is the sum of all the preceding numbers in the list. If the 20th number in the list is x, what is the 25th number in the list?
A.7x
B.16x
C.32x
D.35x
E.161x
答案:C
17.Which of the following numbers is both a factor of 48 and a multiple of 6?
A.2
B.8
C.12
D.16
E.18
答案:C
18.The least common denominator of 1/2,1/3,and1/4
15
答案:B
19.If r and s are positive integers, each greater than 1, and if 11=13, what is the least possible value of r+s?
A.2
B.11
C.22
D.24
E.26
答案:E
20.When integer n is divided by 9, the remainder is 2.
The remainder when n is divided by 3
2
答案:C
每到题目都是关于gre数学考试的典型题目,考生可以根据题目来复习知识点,这样更有针对性。
这些英文千万不要不懂装懂
纵横古今:兵家三十六计的英文表达
“跨年晚会”英语怎么说?
如何用英语表达“一生一世”的爱?
从吴彦祖结婚看关于婚姻的英文表达
让人最恐怖的10个英文单词
[口语]到底是奥萨马还是奥巴马?
孩奴 Child's slave
高考钟点房日益紧俏
[口语]扎堆儿离婚:离婚群聚效应
名著“翻拍”的英文表达
爱你的101种理由
玩具中英文名称对照表
外债余额 outstanding external debt
无聊谈话 nonversation
[口语]大S“秘恋”终成正果
[口语]“口水战”英文怎么说?
[翻译]“另一半”英语怎么说?
从“PK”到“VS”看英语文化
看北京豪华车展 学汽车英文单词
出镜率非常高,但却不被熟知的英文单词
六大被误译的电影英语名称翻译
[口语]“前传”和“后传”用英语怎么说?
经典口语推荐
品牌中的英语含义
[口语]最容易让人误解的英语词语(第三波)
中英对照:房屋租赁合同
英国首相卡梅隆北京大学演讲全文
“触屏专用手套”陪你冬天玩iPad
[日常]面试第一问:如何介绍你自己
不限 |
英语教案 |
英语课件 |
英语试题 |
不限 |
不限 |
上册 |
下册 |
不限 |