考生如果觉得复习gre数学考试比较难不妨从这些题目练习开始,每篇都是按照分类给大家列举了一些典型题目,本篇主要是针对gre数学考试算术方面的典型题目及答案。下面是31-40题。
31.The number of different prime factors of 48
The number of different prime factors of 72
答案:C
32.The number of different positive divisors of 12
The number of different positive divisors of 50
答案:C
33.The number that is as much greater than 63 as it is less than 101
84
答案:B
34. A K-number is a positive integer with the special property that 3 times its units digit is equal to 2 times its tensdigit.
The number of K-numbers between 10 and 99
3
答案:C
35.Of the following which is greatest?
A.1/2
B.7/15
C.49/100
D.126/250
E.1999/4000
答案:D
36.If n=pqr, where p,q, and r are three different positive prime numbers, how many different positive divisors does n have, including 1 and n?
A.3
B.5
C.6
D.7
E.8
答案:E
37.1113171923
A decrease of 1 in which of the factors above would result in the greatest decrease in the product?
A.11
B.13
C.17
D.19
E.23
答案:A
38.Which of the following numbers is not the sum of three consecutive odd integers?
A.15
B.75
C.123
D.297
E.313
答案:E
39.A dresser drawer contains 15 garments. If 40 percent of those garments are blouses, how many are not blouses?
A.6
B.8
C.9
D.10
E.12
答案:C
40.If a certain company purchased its computer terminals for a total of $540,400 and each of the terminals was purchased for $350, how many terminals did the company purchase?
A.1,624
B.1,544
C.1,434
D.1,384
E.1,264
答案:B
每到题目都是关于gre数学考试的典型题目,考生可以根据题目来复习知识点,这样更有针对性。
小升初英语作文 我和我的朋友小梅
小升初英语作文 我的房间
小升初英语高分作文大全:感谢帮过你的人
小升初英语高分作文大全:参观博物馆
小升初英语作文 我和我的朋友
小升初英语作文 我的姐妹
小升初英语高分作文大全:My Family
小升初英语高分作文素材:理想篇
小升初英语高分作文大全:作文常用句型-段首句
小升初英语自我介绍:高分范文(1)
小升初英语写作注意事项:英语写作中词语的选择
小升初英语高分作文大全:作文常用句型-中间段落句
小升初英语高分作文大全:英语作文必备句型
小升初英语书面表达专项训练及范文:人物类
小升初英语高分作文大全:关于旅游的英语作文
小升初英语作文 动物园好去处
2015小升初英语作文范文大全:My Family
小升初英语写作要领:按部就班不慌乱
小升初英语自我介绍:高分范文(2)
小升初英语作文 逛动物园
小升初英语高分作文大全
小升初英语高分作文大全:考试时如何审题
小升初英语高分作文大全:自我介绍
小升初英语高分作文大全:3个写作简单技巧
小升初英语高分作文素材:奋斗篇
小升初英语高分作文大全:必背句型模板
2015小升初英语作文范文大全:I have a best friend
小升初英语自我介绍:高分范文(3)
小升初英语写作注意事项:看图作文和议论文
小升初英语高分作文大全:感恩类作文
不限 |
英语教案 |
英语课件 |
英语试题 |
不限 |
不限 |
上册 |
下册 |
不限 |