gre考试改革后,很多考生都觉得题难,如果觉得复习gre数学考试比较难不妨从这些题目练习开始,每篇都是按照分类给大家列举了一些典型题目,本篇主要是针对gre数学考试算术方面的典型题目及答案。
41.At College C there are from 2 to 4 introductory philosophy classes each semester, and each of these classes has from 20 to 30 students enrolled. If one semester 10 percent of the students enrolled in introductory philosophy failed, what is the greatest possible number who failed?
A.12
B.10
C.8
D.6
E.3
答案:A
42.In each of the years 1983 and 1984, the total number of automobiles sold in the United States was 1.2 million more than in the previous year.
Percent increase in the number of automobiles sold in 1983 over 1982
Percent increase in the number of automobiles sold in 1984 over 1983
答案:A
43.A school district has 1989 computers, which is approximately one computer for every 68.6 students. Of the following, which is the closest approximation, in thousands, of the number of students in the school district?
A.30
B.120
C.140
D.160
E.200
答案:C
44.If the sum of five consecutive even integers is 70, what is the value of the greatest of the five integers.
A.12
B.14
C.18
D.20
E.22
答案:C
45.The sum of the first 50 positive integers is 1275. What is the sum of the integers from 51 to 100, inclusive?
A.2525
B.2550
C.325
D.3775
E.5050
答案:D
46.The numbers in a table are arranged in 10 rows and 4 columns such that one number is placed at the intersection of each row and column. How many numbers are contained in the table、
A.14
B.40
C.400
D.104
E.410
答案:B
47.In how many of the integers between 1 and 100 does the digit 5 occur exactly once?
A.10
B.18
C.19
D.20
E.21
答案:B
48.If n is any prime number greater than 2, which of the following cannot be a prime number?
A.n-4
B.n-3
C.n-1
D.n+2
E.n+5
答案:E
49.If the range of the six measurements 140, 125, 180, 110, 165, and x is 80, which of the following could be the value of x?
A.60
B.85
C.190
D.220
E.245
答案:C
50.The 10 households on a certain street have household incomes that range from $34,000 to $150,000 and an average household income of $60,000. If the household with the highest income and the one with the lowest income are excluded. What is the average household income for the remaining 8 households? 分页标题#e#
A.$41,600
B. $47,000
C. $52,000
D. $61,000
E. $75,000
答案:C
以上每道题目都是关于gre数学考试算术的典型题目,考生可以根据题目来复习知识点,这样更有针对性。
雅思考试备考词汇累积地铁里的词汇
雅思考试每日词汇累积各种发型这样说
雅思考试备考词汇累积机构改革词汇
雅思考试词汇累积世界自闭症日
雅思考试备考词汇累积生活中常吃的水果
雅思考试备考词汇记忆各路英雄谁是你的最爱
雅思考试词汇累积西餐餐具
雅思考试词汇累积胖的亲戚词汇
雅思考试备考词汇累积嘲笑挖苦
雅思考试词汇累积每天开心笑一笑
雅思考试备考词汇累积雨天路难走
雅思考试每日词汇累积航空母舰
雅思考试每日词汇累积
雅思考试词汇累积各种面部表情
雅思考试备考词汇累积量词的用法
雅思考试备考词汇记忆午茶时间的饮料
雅思考试备考词汇累积表示时间的词汇
雅思考试词汇每日累积常见饮料
雅思考试备考词汇累积都市人的八大古怪病
雅思考试备考词汇累积雅思合成词组
雅思考试词汇每日累积鸟的种类
雅思考试备考词汇累积下雨rain
雅思考试备考词汇累积吃货最爱的食物
雅思考试备考词汇累积室内娱乐活动
雅思考试备考词汇累积世界大学生运动会
雅思考试备考词汇记忆五谷杂粮
雅思考试词汇每日累积儿童的小游戏
雅思考试备考词汇记忆公司董事会
雅思考试词汇累积各种各样的形状
雅思考试词汇每日累积报刊杂志
不限 |
英语教案 |
英语课件 |
英语试题 |
不限 |
不限 |
上册 |
下册 |
不限 |