gre考试改革后,很多考生都觉得题难,如果觉得复习GRE数学考试比较难不妨从这些题目练习开始,每篇都是按照分类给大家列举了一些典型题目,本篇主要是针对gre数学考试算术方面的典型题目及答案。
31.The number of different prime factors of 48
The number of different prime factors of 72
答案:C
32.The number of different positive divisors of 12
The number of different positive divisors of 50
答案:C
33.The number that is as much greater than 63 as it is less than 101
84
答案:B
34. A K-number is a positive integer with the special property that 3 times its units digit is equal to 2 times its tensdigit.
The number of K-numbers between 10 and 99
答案:C
35.Of the following which is greatest?
A.1/2
B.7/15
C.49/100
D.126/250
E.1999/4000
答案:D
36.If n=pqr, where p,q, and r are three different positive prime numbers, how many different positive divisors does n have, including 1 and n?
A.3
B.5
C.6
D.7
E.8
答案:E
37.1113171923
A decrease of 1 in which of the factors above would result in the greatest decrease in the product?
A.11
B.13
C.17
D.19
E.23
答案:A
38.Which of the following numbers is not the sum of three consecutive odd integers?
A.15
B.75
C.123
D.297
E.313
答案:E
39.A dresser drawer contains 15 garments. If 40 percent of those garments are blouses, how many are not blouses?
A.6
B.8
C.9
D.10
E.12
答案:C
40.If a certain company purchased its computer terminals for a total of $540,400 and each of the terminals was purchased for $350, how many terminals did the company purchase?
A.1,624
B.1,544
C.1,434
D.1,384
E.1,264
答案:B
以上每道题目都是关于gre数学考试算术的典型题目,考生可以根据题目来复习知识点,这样更有针对性。
人教pep版六年级上册英语期末测试卷B卷全优ab卷答案
人教版七年级上册英语书Starter Unit2答案
人教pep版四年级上册英语期中测试卷A卷全优ab卷答案
人教pep版三年级上册英语Unit6A卷全优ab卷答案
人教pep版三年级上册英语Unit1B卷全优ab卷答案
人教pep版三年级上册英语Unit4A卷全优ab卷答案
人教pep版四年级上册英语Unit6A卷全优ab卷答案
人教pep版三年级上册英语Unit5B卷全优ab卷答案
人教pep版三年级上册英语期中测试卷B卷全优ab卷答案
人教pep版四年级上册英语Unit3B卷全优ab卷答案
人教版九年级上册英语书Unit10答案
人教pep版四年级上册英语Unit6B卷全优ab卷答案
人教版九年级上册英语书Unit7答案
人教pep版三年级上册英语Recycle2全优ab卷答案
人教pep版四年级上册英语Recycle 2全优ab卷答案
人教pep版四年级上册英语Unit1A卷全优ab卷答案
人教pep版四年级上册英语Unit2A卷全优ab卷答案
人教pep版三年级上册英语Unit3B卷全优ab卷答案
人教pep版四年级上册英语Unit4B卷全优ab卷答案
人教版九年级上册英语书Unit3答案
人教pep版三年级上册英语Unit4B卷全优ab卷答案
人教pep版三年级上册英语期末测试卷A卷全优ab卷答案
人教pep版四年级上册英语Unit5A卷全优ab卷答案
人教pep版四年级上册英语Unit4A卷全优ab卷答案
人教pep版四年级上册英语Unit3A卷全优ab卷答案
人教版九年级上册英语书Unit8答案
人教pep版三年级上册英语Unit2B卷全优ab卷答案
人教pep版三年级上册英语期中测试卷A卷全优ab卷答案
人教pep版四年级上册英语Unit2B卷全优ab卷答案
人教pep版三年级上册英语Unit1A卷全优ab卷答案
| 不限 |
| 英语教案 |
| 英语课件 |
| 英语试题 |
| 不限 |
| 不限 |
| 上册 |
| 下册 |
| 不限 |