新gre改革,很多考生都觉得难,如果觉得复习GRE数学考试比较难不妨从这些题目练习开始,每篇都是按照分类给大家列举了一些典型题目,本篇主要是针对GRE数学考试算术方面的典型题目及答案。
比较大小
A. If the quantity in column A is greater;
B. If the quantity in column B is greater;
C. If the two quantities are equal;
D. if the relationship cannot be determined from the information given.
题目:
1.How many positive whole numbers less than 81 are not equal squares of whole numbers?
A.9
B.70
C.71
D.72
E.73
答案:D
2. 23
24
答案:B
3.A printer numbered consecutively the pages of a book, beginning with 1 on the first page. In numbering the pages, he printed a total of 189 digits.
The number of pages in the book
100
答案:B
4. m,p, and x are positive integers and mp=x.
m
x
答案:D
5.n=7193
The number of distinct positive factors of n
10
答案:B
6.Seven is equal to how many thirds of seven?
A.1/3
B.1
C.3
D.7
E.21
答案:C
7.How many positive integers less than 20 are equal to the sum of a positive multiple of 3 and a positive multiple of 4?
A.2
B.5
C.7
D.10
E.19
答案:D
8.5/2 percent of 1120
227
答案:C
9.The figure above consists of 25 squares. If the figure were folded along the dotted diagonal to forn a flat triangle, then 26 minus the number in the square that would coincide with the square containing 26 would be
A.13
B.14
C.15
D.16
E.17
答案:D
10.What is the remainder when 63 is divided by 8?
A.5
B.3
C.2
D.1
E.0
答案:E
每道题目都是关于gre数学考试的典型题目,考生可以根据题目来复习知识点,这样更有针对性。
外研版九上《Module 11 Unit 1 It’s the biggest city in China》word教案
外研版九上《Module 3 Unit 1 When will the match be held》word教案
外研版九上《Module 3 Unit 1 When will the match be held》word导学案
外研版九上《Module 5 Unit 2 There’s no shouting and no running》word导学案
外研版九上《Module 7 Australia》word同步教案
外研版九上《Module 3 Unit 2 Liu Xiang was trained for gold》word教案
外研版九上《Module 3 Unit 3 Language in use》word导学案
外研版九上《Module 6 Unit 1 It’s wasteful to throw away paper and metal》word导学案
外研版九上《Module 11 Unit 3 Language in use》word导学案
外研版九上《Module 11 Population》word全模块教案
外研版九上《Module 4 Great inventions》(Unit 3)word导学案
外研版九上《Module 3 Sporting life》word教学参考
外研版九上《Module 5 Unit 2 There’s no shouting and no running》word教学参考
外研版九上《Module 7 Australia Unit 3 Language in use》word教案
外研版九上《Module 6 Unit 2 Remember three words reduce,reuse and recycle》word导学案
外研版九上《Module 6 Save our world》(Unit 3)word教案
外研版九上《Module 6 Unit 2 Remember three words reduce, reuse and recycle》word教案
外研版九上《Module 6 Save our world Unit 3 Language in use》word导学案
外研版九上《Module 4 Great inventions》word学案
外研版九上《Module 7 Australia Unit 3 Language in use》word导学案
外研版九上《Module 6 Save our world》word同步教案
外研版九上《Module 7 Australia》word教案和练习
外研版九上《Module 11 Unit 2 It was a quiet country village》word教案
外研版九上《Module 4 Great inventions》word全模块教案
外研版九上《Module 6 Save our world》word教学参考
外研版九上《Module 12 Summer in LA》word同步教案
外研版九上《Module 4 Unit 1 Paper and printing have been used for ages》word导学案
外研版九上《Module 3 Sporting life》word同步教案
外研版九上《Module 5 Unit 1 you mustn’t touch it》word教案
外研版九上《Module 5 Museums》word重难点辅导
| 不限 |
| 英语教案 |
| 英语课件 |
| 英语试题 |
| 不限 |
| 不限 |
| 上册 |
| 下册 |
| 不限 |