新gre改革,很多考生都觉得难,如果觉得复习GRE数学考试比较难不妨从这些题目练习开始,每篇都是按照分类给大家列举了一些典型题目,本篇主要是针对GRE数学考试算术方面的典型题目及答案。下面是11-20题。
11. Of the following, which is most nearly equal to 2/3?
A.3/4
B.5/6
C.7/9
D.11/15
E.15/21
答案:E
12. One month Mary used 1/6 of her monthly salary for a car payment and 1/4 more than the car payment for rent. What fraction of her monthly salary did Mary use that month for the car payment and rent combined?
A.5/24
B.3/8
C.5/12
D.1/2
E.7/12
答案:B
13.For which of the following pairs of integers is the least common multiple of the integers minus their greatest common divisor the greatest?
A.3,12
B.5,6
C.10,20
D.11,12
E.15,30
答案:D
14. X percent of 24 is 12
x
50
答案:C
15.When x+2 is divided by 5 the remainder is 3
The remainder when x is divided by 5
2
答案:B
16.In a list of numbers, the first number is 3, the second is 4, and each subsequent number is the sum of all the preceding numbers in the list. If the 20th number in the list is x, what is the 25th number in the list?
A.7x
B.16x
C.32x
D.35x
E.161x
答案:C
17.Which of the following numbers is both a factor of 48 and a multiple of 6?
A.2
B.8
C.12
D.16
E.18
答案:C
18.The least common denominator of 1/2,1/3,and1/4
15
答案:B
19.If r and s are positive integers, each greater than 1, and if 11=13, what is the least possible value of r+s?
A.2
B.11
C.22
D.24
E.26
答案:E
20.When integer n is divided by 9, the remainder is 2.
The remainder when n is divided by 3
2
答案:C
每道题目都是关于gre数学考试的典型题目,考生可以根据题目来复习知识点,这样更有针对性。
心远地自偏:守望内心深处的宁静
美牙医推万圣节糖果回购项目
你会入住吗? 十大不走寻常路旅馆
走路是减肥最佳的锻炼方法
国内英语资讯:Military-to-military relationship important part of China-Philippines ties: Chinese ambassad
食用草莓能预防胃病
英国毕业生出租“脸孔”当广告位
国际英语资讯:Trump signs bill extending funding for 9/11 victims
苏格兰果粉风中凌乱:Siri听不懂苏格兰口音
双语小说阅读:《谁动了我的奶酪》(2)
国际英语资讯:Mozambique pass amnesty bill eyeing lasting peace
国内英语资讯:Fight against terrorism, extremism in Xinjiang should be supported, respected: Chinese FM
"哪吒"重返银幕,引国内外影迷赞叹
近半英国人对伴侣不忠 出轨对象是名人或被原谅
《乔布斯传》翻译笔记:被遗弃的事实
体坛英语资讯:China dominate table tennis doubles at Universiade
英1/3已婚女性更喜欢和闺蜜共度时光
世界上最美味的50道早餐(上)
国际英语资讯:13 killed, 23 injured in Saudi-led airstrike on market in Yemens Saada
法国“第一千金”首露面 或为父连任做贡献
瑞幸咖啡挡不住了,要进入中东和印度市场
千万网友热译乔布斯情书:文言翻译成亮点
80后成不孕不育主力军
青少年常饮汽水易产生暴力行为
绚丽奇景:神秘北极光光临美国
不要再对单身人士说这些话了
体坛英语资讯:CONCACAF overhauls World Cup qualifying format
女性长相决定生孩子多少
研究称人确实能被催眠
国内英语资讯:National lawmakers review enforcement of water pollution control law
不限 |
英语教案 |
英语课件 |
英语试题 |
不限 |
不限 |
上册 |
下册 |
不限 |