新gre改革,很多考生都觉得难,如果觉得复习GRE数学考试比较难不妨从这些题目练习开始,每篇都是按照分类给大家列举了一些典型题目,本篇主要是针对GRE数学考试算术方面的典型题目及答案。
比较大小
A. If the quantity in column A is greater;
B. If the quantity in column B is greater;
C. If the two quantities are equal;
D. if the relationship cannot be determined from the information given.
题目:
1.How many positive whole numbers less than 81 are not equal squares of whole numbers?
A.9
B.70
C.71
D.72
E.73
答案:D
2. 23
24
答案:B
3.A printer numbered consecutively the pages of a book, beginning with 1 on the first page. In numbering the pages, he printed a total of 189 digits.
The number of pages in the book
100
答案:B
4. m,p, and x are positive integers and mp=x.
m
x
答案:D
5.n=7193
The number of distinct positive factors of n
10
答案:B
6.Seven is equal to how many thirds of seven?
A.1/3
B.1
C.3
D.7
E.21
答案:C
7.How many positive integers less than 20 are equal to the sum of a positive multiple of 3 and a positive multiple of 4?
A.2
B.5
C.7
D.10
E.19
答案:D
8.5/2 percent of 1120
227
答案:C
9.The figure above consists of 25 squares. If the figure were folded along the dotted diagonal to forn a flat triangle, then 26 minus the number in the square that would coincide with the square containing 26 would be
A.13
B.14
C.15
D.16
E.17
答案:D
10.What is the remainder when 63 is divided by 8?
A.5
B.3
C.2
D.1
E.0
答案:E
每到题目都是关于gre数学考试的典型题目,考生可以根据题目来复习知识点,这样更有针对性。
2019-2020-1长郡集团九上期中考试
2019届广东省潮州市高三英语二模试题答案
2019届吉林省长春市高三英语二模试题答案
2019届上海市松江区高三英语二模试题答案
2019届江苏省连云港市高三英语二模试题
2019届山东省青岛市高三英语二模试题答案
2019届广东省深圳市高三英语二模试题
2019届上海市崇明区高三英语二模试题答案
2019届上海市普陀区高三英语二模试题
2019届上海市宝山区区高三英语二模试题
2019届广东省广州市高三英语二模试题答案
2019届湖南省岳阳市高三英语二模试题
2019-2020天津外大附校七上英语期中卷
江苏无锡市东林中学2019-2020学年期中试卷
广东深大附中2019-2020学年期中考试初三英语试卷
2019届山西省高三英语二模试题
2019-2020太原七上期中英语试题
2019年唐山一中高考英语冲刺卷(二)
2019年好教育云平台高考英语押题预测卷(二)
2019年唐山一中高考英语冲刺卷答案(一)
山东平邑2019-2020上学期期中初三英语试题
2019-2020山西太原七第一学期期中英语题答案
2019届吉林省长春市高三英语二模试题
2019届上海市青浦区高三英语二模试题
2019年唐山一中高考英语冲刺卷(一)
2019届陕西省咸阳市高三英语二模试题
2019届湖南省衡阳市高三英语二模试题答案
2019届上海市长宁区高三英语二模试题
2019年唐山一中高考英语冲刺卷(三)
2019届湖南省岳阳市高三英语二模试题答案
不限 |
英语教案 |
英语课件 |
英语试题 |
不限 |
不限 |
上册 |
下册 |
不限 |