gre考试改革后,很多考生都觉得题难,如果觉得复习GRE数学考试比较难不妨从这些题目练习开始,每篇都是按照分类给大家列举了一些典型题目,本篇主要是针对gre数学考试算术方面的典型题目及答案。
31.The number of different prime factors of 48
The number of different prime factors of 72
答案:C
32.The number of different positive divisors of 12
The number of different positive divisors of 50
答案:C
33.The number that is as much greater than 63 as it is less than 101
84
答案:B
34. A K-number is a positive integer with the special property that 3 times its units digit is equal to 2 times its tensdigit.
The number of K-numbers between 10 and 99
答案:C
35.Of the following which is greatest?
A.1/2
B.7/15
C.49/100
D.126/250
E.1999/4000
答案:D
36.If n=pqr, where p,q, and r are three different positive prime numbers, how many different positive divisors does n have, including 1 and n?
A.3
B.5
C.6
D.7
E.8
答案:E
37.1113171923
A decrease of 1 in which of the factors above would result in the greatest decrease in the product?
A.11
B.13
C.17
D.19
E.23
答案:A
38.Which of the following numbers is not the sum of three consecutive odd integers?
A.15
B.75
C.123
D.297
E.313
答案:E
39.A dresser drawer contains 15 garments. If 40 percent of those garments are blouses, how many are not blouses?
A.6
B.8
C.9
D.10
E.12
答案:C
40.If a certain company purchased its computer terminals for a total of $540,400 and each of the terminals was purchased for $350, how many terminals did the company purchase?
A.1,624
B.1,544
C.1,434
D.1,384
E.1,264
答案:B
以上每道题目都是关于gre数学考试算术的典型题目,考生可以根据题目来复习知识点,这样更有针对性。
英语六级必读美文015:世界各地的圣诞怪事
淘金高阶英语六级巅峰阅读 篇章阅读14:教育改革
淘金高阶英语六级巅峰阅读 篇章阅读35:医疗消费
淘金高阶英语六级巅峰阅读 篇章阅读32:气候环境
英语六级阅读理解精炼50篇28: 苹果挑争端(含答案)
英语六级必读美文006:富爸爸穷爸爸
英语六级(二):仔细阅读答案及解析
英语六级仔细阅读答案解析
淘金高阶英语六级巅峰阅读 篇章阅读20:太空探索
英语六级阅读理解精炼50篇30: 火鸡漫谈(含答案)
英语六级阅读理解精炼50篇49: 海底总动员(含答案)
英语六级阅读理解精炼50篇44: 电视误区(含答案)
淘金高阶英语六级巅峰阅读 篇章阅读30:地理环境
淘金高阶英语六级巅峰阅读 篇章阅读25:视力研究
淘金高阶英语六级巅峰阅读 篇章阅读11:移民教育
英语六级(二):段落匹配答案及解析
英语六级必读美文001:前后一致
英语六级阅读理解精炼50篇33: 古埃及陵墓之谜(含答案)
英语六级阅读词汇理解(选词填空)答案解析
英语六级必读美文032:美国选举
英语六级阅读理解精炼50篇19: 尼罗河的馈赠—埃及(含答案)
淘金高阶英语六级巅峰阅读 篇章阅读29:自然环境
英语六级阅读理解精炼50篇25: 基督教(含答案)
英语六级阅读理解精炼50篇24: 伊斯兰教(含答案)
英语六级阅读理解精炼50篇11: 我为奔牛狂(含答案)
英语六级阅读理解精炼50篇45: 旅游新解(含答案)
淘金高阶英语六级巅峰阅读 篇章阅读17:智力测试
英语六级阅读理解精炼50篇23: 道教(含答案)
英语六级阅读理解精炼50篇27: 最后的晚餐(含答案)
英语六级阅读理解精炼50篇43: 受压迫的女性(含答案)
不限 |
英语教案 |
英语课件 |
英语试题 |
不限 |
不限 |
上册 |
下册 |
不限 |