issue 1、164.Sometimesimagination is a more valuable asset than experience. People who lackexperience are free to imagine what is possible and thus can approach a taskwithout constraints of established habits and attitudes.
issue 2、70.Inany profession-business, politics, education, government-those in power shouldstep down after five years. The surest path to success for any enterprise isrevitalization through new leadership.
argu 45、The following isa recommendation from the director of personnel to the president ofProfessional Printing Company.
In a recenttelephone survey of automobile factory workers, older employees were lesslikely to report that having a supervisor present increases their productivity.Among workers aged 18 to 29, 27 percent said that they are more productive inthe presence of their immediate supervisor, compared to 12 percent for thoseaged 30 or over, and only 8 percent for those aged 50 or over. Clearly, if ourprinting company hires mainly older employees, we will increase productivityand save money because of the reduced need for supervisors.
SAT阅读考题讲解及答题要点
SAT阅读题Sentence Completion Test 6
SAT阅读题Sentence Completion第四套
SAT阅读考试常见题型分析
备考SAT:突破阅读很重要
SAT阅读完成句子习题(一)
SAT阅读&写作必备英文小说推荐
SAT阅读答题技巧与题型分析
SAT考试阅读难点讲解(二)
两类SAT文章阅读方法介绍
SAT阅读模拟题之import competition
SAT阅读题中的修辞手段题
SAT阅读高分攻略系列(九):文艺类阅读
SAT长文章阅读题目解答方法
SAT文章阅读高分备考资料60部
教你如何攻克SAT阅读
SAT阅读Sentence Completion题型讲解
SAT阅读考试特点及应对策略
SAT阅读完成句子试题9
SAT文章阅读考试的四大答题原则
SAT阅读练习(三):SAT Sentence Completion 3
SAT文章阅读模拟题之the early history of the United States
SAT阅读考试三大误区
SAT阅读高分攻略系列(三)
SAT阅读高分攻略系列(八):文艺类阅读2
SAT阅读完成句子练习题4
SAT阅读Sentence Completion练习题7
SAT阅读特点与备考策略讲解
如何提高SAT阅读能力
SAT阅读逻辑题解析
| 不限 |
| 英语教案 |
| 英语课件 |
| 英语试题 |
| 不限 |
| 不限 |
| 上册 |
| 下册 |
| 不限 |